Nv1ee

Joda amanda,det stämde, exakt klockan 17.45 blåste domarn av matchen och Nv1ee (som bestod av BARA tjejer!) klev in på planen, ovanligt taggade som få...Vi började med en gammal hederlig "två-led"(du fattar monika;) som gick väldigt bra för att vara 3/8 som spelade innebandy... efter några rusher och beslutsångest om vilka som skulle börja så ställde vi upp oss,i startposition. Jag fick ju då som vanligt börja teka...men genom sykning i blick så blev killen som jag tekade mot såå nervös att jag vann bolen...(MOOAHAHAHAHAH..) Och efter ungefär 3 minuter fick vi ett frislag,då en av våra backar sköt en långboll mot mig som studsade mot målvakten. Målvakten som var vääldigt rädd för mig,famlade med bollen å tappa den,då jag på något himla vis kunde skjutsa in bollen i mål.:D:D:D:D:D:D:D:D:D
-JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ,hördes det på läktarn. Alla var riktigt förvånade. (Vi mötte ju ett riktigt satsar-lag som bestod av argsinta killar förstår ni....) Det stod alltså 1-0 till Nv1ee.

Matchen fortsatte(tyvärr..) , jag fortsatte(otroligt nog!) att vinna tekningarna,men det hjälpte inte....På grund av det otroligt snabba spelet,som killar har, och ovana spelare, fick dom på något vis(även fast vi hade en MVG-målvakt)  in 6 mål....aj aj aj....Men vi ska komma ihåg att det var treor vi mötte, de var killar, och de spelade innebandy.

Ingenting e omöjligt-som Gunde sade

pussarpåerallihopa

Fyrislund-SIBK 3-4

Jaa,jag säger då det...Storvreta IBK- Dam är duktiga flickor.Vi spöade Fyrislund idag nämligen,med 3-4:D:D Så nu är det bara Dannemora Österby, Arlanda och (ärkerivalerna) Årsta som ska få spö. Det ser jag fram emot.

Nu ska jag skriva en kärleksnovell.

Hejdå.

Historia = Uschpusch

Oj oj,det är tur att jag har mandisen som säger till när de är dags å uppdatera... Sofia is an glömsk liten flicka nämligen...
Och jag LOVAR att det gick verkligen inte bra på historiaprovet som vi tyvärr hade idag...
Enligt mina kamrater har jag en förmåga att kunna ljuga när det gäller hur jag tror det gått på mina prov när vi gjort dom...
nej,men det gick inte alls bra...men ändå riktigt skönt att kunna släppa de dära asså...:=)
så nu kan man ÄNTLIGEN slappna av lite från en riktigt hektisk (stavas de så?) vecka,som gjort att jag tappat några fler hårstrån än vanligt...(känns det som i alla fall...)
förutom att jag måste skriva en novell, som är till idag(?) förståss..
det är alltid nånting...

Nämen nu hade ja tänkt å skriva lite novell å sen äta en Amigo å få hull :O

Taget ur uppslagsboken: Amigo; en överraskande god pizza som inte är så populär bland dagens ungdomar, men kommer att bli inom en snar framtid då den innehåller bl.a. köttfärs, paprika och lök, går att få tag på vid din närmaste pizzeria.

Sommarkänslor...


                                         Ååå....vad jag helt plötsligt längtar till sommaren.....

            173385-5

                                                                     ........försöker jag flyga?

RSS 2.0