to be loved



herr Fagerhult och jag


Nä. Det här håller ju inte. Inte någonstans. Uppdateringsfasen måste helt enkelt förbättras på den här bloggen. Och det är enormt.

Yes. Skrev precis min andra tentamen för terminen, en humanbiologitenta med en massa muskler, skelettdelar, receptorer, golgi senorgan, muskelspolar, afferenta och efferenta signaler, interneuron, motorneuron och aktionspotentialer, ja ni vet. Gick helt okej. Kan med med relativt stor säkerhet (det här kommer jag få fan för) säga att jag i alla fall kammade hem ett G. Som faktiskt räcker gott och väl.

Så ikväll blir det hem till Peter Pan/haltande Kapten Krok i klassen för en trevlig stund med mina små kamrater. Ett avslutande på stockholmarnas hemmaplan här i Uppsala, Stocken, är inte helt omöjligt. Noll förväntningar, alla möjligheter på att det kan bli kul. Men man ska fan aldrig ropa hej. Inte när det gäller Stocken i alla fall.


I helgen blir det en massa mumsigheter också. Bland annat en urspårad Halloweenfest. Is very nice!

gay


Sitter just nu med en mugg rödvin i ena handen och en mick i andra och sjunger karaoke i Gottsunda.


I love my life.

in my mind


week 41


Mja. En liten update från veckans gång kanske skulle vara på sin plats.

Måndagen bjöd på lite styrkelab i skolan, en innebandyträning samt lite orvarsöl med några alldeles för testosteronfyllda pojkar som körde högstadieleken "kronan". X antal knogar förstördes den kvällen. Inte alldeles för mysigt.

Tisdagen fortsatte med styrkelab i campus stiliga gym, där vi fick en noggrann guidad tur av alla maskiners funktion i byggnaden. Interesting. Med en tacokväll hos Peter "benknäckaren" Jonsson med lite vackert Sverige-spel till några öl avslutades dagen på topp.

Onsdag, en dag med Neurofysiologi-föreläsning på schemat. Härlig innebandyträning på det. Samt lite chillmys med flickorna Eriksson och Malvie. Mys!

Idag torsdag har man ägnat 4 timmar av sitt liv på Norrlands för härligt anatomipluggande med en viss Jonsson och Johansson. Som på den gamla goda tiden! Innan en trevlig Vattholma-träning på kvällningen blev det hem till mor och far för lite föda-intag. Mums.


Tror jag ska göra mig världens största kopp med varm choklad nu. Fryser fan ihjäl snart. Jävla Uppsalahem.


Hej.

the reason is you


I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you


...


Såja!


Ah. Äntligen hemkommen med en 3-1-vinst i bagaget, varav två mål gjorda från egen klubba. Aldrig fel.

Och imorn väntar en vecka med nya möjligheter och omöjligheter. Styrketräning i skolan, vanlig hårdkörning med innebandyn, kanske en eller annan fotbollsmatch, lite festligheter och lite mysande. Låter ovanligt trevligt.

Hade vi spolat tillbaka tiden till för ett halvår sedan så hade jag fått lov att stryka minst tre av de här sakerna. Då höll jag nämligen på med en linje där man var tvungen att ägna sin fritid åt att plugga. Men det är ett främmande ord på den linje jag går nu. Och bara därför, för att jag just inte måste plugga, så ska jag fanimej sätta mig ner och göra det bara därför. Duktig Sofia.


Ciao!

att förlora det man aldrig hade


innebandykåt


Då var det dags att ta fram klubban igen. Denna gång möter vi Almunge ute i vackra Vattholma. Kommer bli en match utan dess like. Är fan sjukt taggad. Älska innebandy!


PUSS.

tentatime


Jahapp. Terminens första tenta går alltså av stapeln imorgon. Hur det går får vi verkligen se. Antingen tar jag den här tentan bakifrån helt och hållet eller så går allt åt fanders.

Hur som helst så kommer jag spela fotboll imorn med IFK Gargamel som möter Balls of Steel. Sjukt het match som spelas på Ekeby konstgräs vid 16. Kom och kika!


Tja.



dagens hunk



Jim Sturgess. En riktig hottie som är med i en film som snart har preimär på stans biografer (nej jag kommer inte ihåg vad den heter). Smälter samman!

söder bröder glöder


Mm. Sourcream onion-krafs, en gosig säng och Sex and the city på tv:n. Bättre söndag får man fan leta efter. Precis vad man behöver efter en galen helg. Yes, galen var ordet. Då är det skönt med dessa oproduktiva och välbehövliga söndagar.

Åh. Imorn ska jag på fotbollsmatch. Den grönvita bajare jag innerst inne är kommer komma fram och visa hur man gör när man hejar fram en vinst på söderstadion. Söder bröder glöder!


Puss!

fuck


Ibland ogillar jag mitt liv.


RSS 2.0