idrottsläraren Ek-Berggren


Jahapp. Första skoldagen som färsk idrottslärarstudent är nu avklarad. En första skoldag som faktiskt var den roligaste någonsin. Sköna klasskamrater, lättsamma men helt okej samarbetsövningar ute på campus 1477:s vackra utrymmen, trevliga lärare och ja, för en gångs skull känns det som att man är på en utbildning som faktiskt kommer ge något. Skönt.

Ett annat plus i boken är ju förstås att vi kommer slippa de där 8-17-dagarna som vi hade veckorna i ända under den hemska matte-tiden. Nu är det tre till fyra-timmars pass några dagar i veckan där vi främst håller på med praktiska utföranden (typ fotboll, innebandy). Helt okej alltså.

Imorn är det orientering som gäller. Det absolut tråkigaste som finns när det gäller idrott. Konstigt nog är jag ändå pepp.


Natti.

andetagen


jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mig svag
men jag vågar inte väcka dig nu

jag skulle ge dig
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så



yesterday



Chillhäng i ekoparken med Martin och Cissi.


Antikens vackra vinboxar var redo att användas.


Antikens gudar och gudinnor satt i mumindalen och peppade till.


Vissa var dåliga på att klä ut sig.


Hades sade skål.


Käka middag med Larssa och Björken.


Till varmrätt fick vi vildsvinsgryta med ris och färsk sallad till.



Flickor som älskar att vara med på kort.


Till dessert fick vi kladdig kladdkaka med mörka choklad-stänk, samt en bärig vaniljsås.


Som helhet, en fullbordad och lyckad dag som avlutades på v-dalas dansgolv. Woop!

floorball


Gårdagens träningscup ute i Björklinges lilla mini-hall gav verkligen resultat. 1-5 mot Gävle IK samt en 3-10 mot hemmalagarna Bjk. Kross är ett annat ord.

Idag kommer dagen få bjuda på lite toga-party, lite förfest-tävlande, lite vildssvinsmiddag och lite v-dala. Tror det kommer bli en rätt fin blandning.


Nu, ut och njut av solen för fan!

dagens hunk



Robert Pattinson

Nog för att han varit snygg sedan man skymtade honom något diskret i Harry Potter-filmerna, men det kan behöva påminnas igen. Såg heting rätt nyligen i filmen Water for elephants, en film jag rekommenderar starkt.

RAWR

csn


I'm back.


dagen efter


Gårdagen var...perfekt. På dagen var det värderingsövningar, tävlingar inom laget, lekar och annat stoj. Kvällen bjöd på en mysig och väldigt god middag bestående av kycklingfilé med potatisgratäng, rödvinssås samt sallad. Mycket väl godkänt. Att vi fick reda på att Veteranerna (såklart) tog hem tävlingarna på dagen var inte heller ett minus.

Idag mår man som en prinsessa på grund av gårdagens tidiga hemgång. Så nu är det bara att fortsätta med att hugga i rummets bravader.

Hej.



fadder-kick off


Imorn sker den alltså. För tredje gången gillt är jag med på något vid namn inspark som de olika programmen på universitetet har för att folk ska känna sig välkomna in i gänget. Bra grej bra grej.

I år är det Veteran-laget som gäller. Och eftersom att temat i år är tidsåldrar så är det Antiken som gäller för vår del, toga med andra ord. Blir nog riktigt vackert om det fortsätter regna i den här takten. Jävla höst.


Ska upp omänskligt tidigt imorn så, tack och godnatt!

dagens låt


>> http://www.youtube.com/watch?v=iEPTlhBmwRg&feature=BFa&list=PL03D2090344E25F97&index=19

LÄTT.

degarn


Mmm ligger här och degar sönder i sängen och funderar på om jag faktiskt ska skita i omtentan på fredag. För just nu känns det som att det lilla man faktiskt tog upp från Linjär algebra och geometri 2-föreläsningarna befinner sig en miljard ljusår bort från mina hjärnceller. Så ja, jag kanske ska skita i den trots allt.

För övrigt så börjar det kännas mer och mer som att verkligheten börja komma ikapp en och att sommarlovs-koman börjar nå sitt slut. Nästan på tiden faktiskt. Det här året har sommarlovet känts som lite utav en evighet. 

Kan ha något att göra med att längtan efter att få påbörja studierna som färsk idrottslärar-student är rätt enorm. För att inte tala om min tredje (och antagligen sista) inspark som tar fart redan imorgon, med lagtävlingar, förfester, middag, snerkavslutning och hela kalaset. Kommer bli sick. I år kommer man springa runt i toga under hela insparken dessutom. Så får ni syn på en dåre som ränner runt i lakan på stan så är det bara jag som flippar.


Nä, nu ska jag kasta matteböckerna åt helvete och fortsätta med rensningen av mitt rum i förebyggande flytt-syfte. Ciao!

heartless


Ibland vet jag inte riktigt vad jag vill och inte vill. Dags att bestämma sig snart.



godnatt


såhär jobbar vi


ny adress, nya möjligheter


Såja. Nu är alla sommarkurser avklarade, innebandyträningarna är igång på riktigt, jag har adressändrat, börjat rensa i rummet, städat det, hunnit se fram emot höstens kommande kurser och rensat ur garderoben bland annat. Det känns som man har börjat komma på banan helt enkelt, redo för att möta en ny och fräsch höst med nya möjligheter i handen.


Peppen!

det lilla livet


Ibland älskar jag verkligen livet. Dag för dag. Sekund för sekund. Man borde fan njuta så mycket mer än vad man gör egentligen.

PUSS

giv mig styrka


Åh, plugga på sommaren alltså. Har -2 i plugg-motivation just nu, vilket absolut inte gör det lättare. Dock ska jag ge mig fasen på att fixa G:t på tisdagens tenta. Då är jag nöjd.


/ S

tacos-freak


Mm. Tacogratäng är fint det. Speciellt såhär innan säsongens första träningsmarre. Bättre uppladdning finns knappt. Om lite drygt tre timmar står jag på planen, tokladdad att få göra säsongens första mål.


Önska mig lycka till.

dagens hunk




Oh my God, vilka ögon Jonathan Rhys Meyers har. Man drunknar verkligen i dem. Dagens heting, no doubt.

Com Hem-fuckers


Jag vet inte hur många gånger jag har ringt till det där jävla Com Hem och trackat dom, eller snarare förklarat att jag FATTAR att man ska dra ur modem-sladden i tio sek och sedan sätta in den igen och kika om det funkar. Jag har nämligen gjort det 27 gånger redan. Nu är i alla fall skiten felanmäld och en tekniker ska komma och kolla på det och grejer. Äntligen händer det något. Jag menar hur kul är det att betala för något man inte har?

En sak är i alla fall glasklar, det blir inget jävla Com Hem i min nya lya. Och det är med basta.


djäknehäng



Sandra och Martin satt på åskådarplats till kubbturneringen.


Kubbspelet tog sin början.


Flickorna var pepp.


Skönt häng.


Micke gånger 2.


Gaffeln, Robban och jag.


Li trivdes i badkaret.


Singstar plockades fram.


Balkonggrabbarna.


Mongo-Micke var i farten.


Vackra toner förgyllde lägenheten.


Lisa och jag skrålade för fulla muggar.



Tackar för en riktigt skön kväll alla medverkande!


/ S.

dagens hunk



(väldigt dålig bild på honom dessvärre)

Stephen, numera Paris Hiltons nya BFF. Synd att killen är gay, för snygg - det är bara förnamnet.

overkligt


Det känns som att jag lever i en mardröm.


träningsskadad


Är tydligen skadad från träningslägret. För vad i helsike gör jag uppe nu?


Falun bra, hemma bäst


Oh. Fem dagars intensivitet, tidig uppstigning, kondition, core-, maq-, skipping- och pnf-utövande, uppspelsövningar, badande, backhoppsklättrande, god mat, svettande, solande, ica-maxi-promenerande, vilande, elitseriespels-inspererande, glassätande, stretchande, födelsedagsfirande, uppträdande, bussåkande och mycket annat har verkligen tagit kol på en. Men nog var det värt alltid. Framför allt den där sjuka träningsvärken. Fy fan säger jag bara.

Nu ska jag ägna kvällen framför tv:n. Det är jag fan värd.

RSS 2.0