gott nytt


Gott nytt år då snyggingar!



loca


Åh vad jag älskar träningsvärk. Till en viss nivå alltså. Efter ett tag börjar det bli jobbigt. Speciellt när man har problem att gå på toaletten. Då är det fan inte kul längre.

Jaja, nu är cupen över iallafall. Så ingen mer träningsvärk på ett tag. Och för att avsluta det på ett bra sätt så tänkte jag joina brudarna på ännu en salsakväll såhär dagen innan nyårsafton. Det hindrar nämligen tyvärr inte.


Nu ska jag dra en Miller till lite Shakira och tagga till. För ikväll blir det salsaaaaaaaaaaaaa.

Dag 3


Dag 3 och för den delen den sista dagen någonsin för mitt skinn i storvretacupen, avslutades väldigt läckert enligt mig.

Till en början spöade vi Hagundas damer på morgonkvisten för att därmed ta oss till el finale. En final som spelades i Fyrishovs A-hall och som bjöd på en rafflande match mot Björklinge IBK som innehöll en kämparanda utan dess like. Efter ungefär en miljard chanser (kändes det som iallafall) som vi skapade så ville bollen tyvärr inte gå vår väg. Det vill säga in i kassen.

Istället slutade el finale med ynka 2-1 till Björklinges damer, och vi storvretabrudar, vi fick nöja oss med silvret för den här gången. Dock inte fy skam. Den här matchen visade nämligen att vi har en förmåga att aldrig ge upp hoppet och aldrig sluta jobba förrän slutsignalen når våra öron. En förmåga som är mer än guld värd.


Så som sagt, med en sjukt bra avlutning på den här cupen som jag alltid kommer att minnas är det dags att tacka för mig och gå åt sidan för de yngre spelarna. Fan vad ni är bra tjejer, jag säger då det.




Dag 2


Mm. Dag 2 i innebandyns värld för Storvreta IBK Dam 20 slutade med torsk mot SB Pro med okända siffror. Jag slutade nämligen räkna efter en viss tid i matchen. Det vill säga att det blir semifinal i b-slutspelet imorn 09.25 i allianshallens c-hall för vår del. Ett b-slutspel som vi definitivt ska vinna. Det finns fan inget annat.

Dags att samla nya krafter. Godnatt.

Dag 1


Dag 1 av storvretacupen slutade med en vinst och en förlust. Helt okej. Imorn väntar finnarna med att få stryk. Eller ja, ett bra motstånd åtminstone. Nu ska jag sova.

Godnatt.

dagens sanning


Ta aldrig någon för givet.

idiot


Osnyggt brorsan.

världens största innebandycup


Nästa stopp, storvretacupen.

Mjo, imorgon börjar det. Allvaret. Eller ja, storvretacupen börjar iallafall då. Det här året har vi fått tre lag i vår grupp 2 i Dam 20 vid namn:

Tiunda IF
Djurgårdens IF IBK
SB-Pro

Alltså två svenska lag och ett finskt, varav det ena svenska laget är proppat med stockholmare. Mycket intressant.

Och för er som faktiskt vill komma och supportra så är det bara att slinka in i allianshall A imorn vid 09.55 och heja på Storvreta när vi möter orangefärgade Tiunda. Stryk ska dom nämligen ha. 13.50 är den andra tiden man ska lägga på minnet imorn. Det är nämligen då vi möter stockholmarna i Sävjaskolan. Intressant match.
I övermorgon kommer också finnarna få stryk i Fyrishovs B-hall vid 13.35.


För er som är intresserade av att få se Storvreta IBK ta hem cupen i år alltså.


julhelgen


Mjahapp. Det var den julen det. Både julafton och juldagen blev precis som väntat. Mysigt, mättande och riktigt riktigt trevligt.

Några julklappar rikare blev man ju också, för att inte tala om den roligaste leksaken, min nya digitalkamera (vilket var mer än välbehövligt) som jag ska ta hand om på bästa sätt. Roligaste leksaken nummer två var den jag fick av min lille Jacob, nämligen konsertbiljetter till Petter. Sjukt kul. Speciellt kul eftersom att jag köpte konsertbiljetter till Daniel Adams-Ray till Jacob i julklapp. Som tur är kan man aldrig gå på för många konserter. Lite andra välbehövliga leksaker var presentkort, parfym, skor, smink, godis samt lite annat smått och gott.

Juldagen i sin tur bjöd på resterande julmat från gårdagen. Framåt kvällen bar det av till Bergsbrunna för min och Jacobs del för lite förkrökande med de nyligen hemkomna (och alldeles för bruna) thailandsresänerna Lina och Joakim. Efter en del diskussioner för var kvällen skulle fortsätta blev det slutligen Märsta som fick vår närvaro. En kväll på KC (som var förvånandsvärt litet) var en upplevelse i sig och bjöd på mycket dans samt en del dricka. Som helhet en riktigt skön och för en gångs skull alldeles lagom kväll. Tackar Lina och Jocke för deras sjukt trevliga sällskap.


Lite bilder från julaftonen:


grabbarna intar soffan för att lira lite Wii

levande ljus, ett säkert kort i juletid

julstjärnan är ett måste

det fanns snälla barn

min käre broder

kusin Anton gillar att öppna paket


likaså lillasyster Lia

efter julklappsutdelning var det dags att leka med julklapparna

lite sällskapsspel sitter aldrig fel


smaskig jul på er






Från mig till er alla, en riktigt jävla god jul!



väntan


dagens hunk




Hetaste komikern på scen just nu är Soran Ismail. Lätt.

dagens låt


-->Shakira – Loca (Featuring Dizzee Rascal)


Salsa-peppen är stor.

mer jul


Det känns konstigt att ha jullov. Det är nästan lite jobbigt att inte ha någon tenta att stressa upp sig för. Ungefär så att man blir stressad över att man inte är stressad. Så jävla typiskt. Skolskadad kallas det.

Förkylningen har i alla fall inte gått över än. Lite tråkigt såhär dagen innan jul. Och för att strö lite salt i såren så ska jag ut på salsa-dans med brudarna ikväll. Kanske det sista jag behöver. Men en kväll med brudarna är något man inte säger nej till.

Ska försöka se till att inte göra en "förra-årets-julafton" och vara bakfull som ett as på julafton, utan dricka med måtta och föregå med gott exempel inför småttingarna. Så kommer det här med säkerhet bli en riktigt riktigt bra jul. Nä, nu ska jag tagga inför kvällens höftrörelser.


Hä på de.

bitchslap, folkhets samt jullov


Åh herregud. Vilken bitchslap tentan var idag. Aldrig varit så lycklig över att jag inte pluggat tillräckligt mycket till en tenta. Det hade liksom inte spelat någon roll. Ungefär efter "du-måste-sitta-minst-en-halvtimme"-halvtimmen så började salen tömmas på folk. Skönt att jag inte var ensam om helvetespappret. Siktet på omtenta är redan inställt.

Men men, det positiva med dagen är att jag hunnit bocka av alla julklappar jag tänkt köpa trots den sjuka julhetsen nere på stan (folk är fan galna). Bra julklappar också för en gångs skull, inget spontanskit. Ser faktiskt fram emot julens afton på fredag. Kan faktiskt till och med bli riktigt riktigt mysigt.


Nu ska jag pilla lite på mina inköp och njuta av att göra precis exakt ingenting. Jullov, here I fucking come.

att spåra ur


När man sitter och försöker plugga in det sista i hjärnan inför morgondagens tenta så är det så oerhört lätt att glida ifrån det spåret och hamna någon helt annanstans. Precis som jag gjort nu.

Sitter självklart och kikar igenom lite gamla bilder man tagit under de senaste månaderna. Några som kom upp var dessa:


käka italienskt med familjen


julpyssla med släktingar


fika med söta människor


terassa med pojken


Ahapp. Då har man gått igenom bilderna. Dags att plugga nu kanske?

Peace.

sjukling


En 40-gradare och en förkylning från helvetet passar allt annat än bra just nu. För imorgon är det dags för att mörda the tenta of tentor. Dock känner jag mig inte alls förberedd någonstans. Det suger ju.

Nu ska jag besöka sängen ett tag till så får vi väl se hur det kommer gå imorn. Håll tummarna för mig.

"pluggar"



dagens kloka ord


"Framgång ger säkerhet, men säkerhet ger framgång."

Bra talat Marika.


dagens tips


När ens oboyglas har börjat mögla i botten, då är det dags att ta ner disken som stått på rummet.




FBC Uppsala - Storvreta IBK

 







En riktigt skön vinst vi framkallade i lördags.
På fredag är det Björklinges tur att bli piskade. Finns inget annat. PEPP.


full i fyllan


Påminn mig att jag aldrig mer ska dricka alkohol. Tack.

idiot


Ibland blir man fan förvånad.


dagens låt


--> Lasse Berghagen – Because I Love You


Även om snubben är lite sådär smygpervers så är han en jävel på att sjunga.

ägd tenta?


Såja. Första tentan av fyra är nu skriven.
Känns ganska bra ändå, även om matematik är just ett sådant ämne som man inte alls ska ha några som helst förhoppningar i när det gäller tentor. Det kan faktiskt ha gått hur fan som helst.

Jaja, man har ingen tid att förlora. Bara att sätta sig och brottas med måndagens tenta på en gång. Csn är nämligen ovärt att torska. Så jag kan väl bara säga, farväl helg.


tentahugg


Nu jävlar tenta. Imorn ska du döden dö.

skisser för sommaren


Hur känner du nu?
Känner du någonting?
Hur känner du nu?
Jag väntade mig ingenting

Och hundratusen ögon stirrar på oss, ingen ser
Och hundratusen röster skriker efter något mer

Snälla säg det igen,
och säg det igen
Snälla säg det igen, snälla säg det igen
Snälla säg det igen,
snälla säg det igen

Hur tänker du nu?
Jag väntar mig en värld
Hur tänker du nu?
Hallå, är det nån där?

Miljoner ord förvinner ner i förrgårs svarta hål
som hundratusen åsikter som ingen lyssnar på

Snälla säg det igen,
och säg det igen
Snälla säg det igen,
snälla säg det igen
snälla säg det igen,
och säg det igen
 










Du vet ingenting om mig Jag vet ingenting om dig Du vet ingenting om mig Jag vet ingenting om dig




















med en helg i benen


Sådär ja. Då var den här helgen över. Efter en vecka tjockad med råpluggande så har hela helgen ägnats åt att undvika böckerna så mycket som det bara har gått. Vilket självklart lyckades. Så nu är väl ångesten ännu lite större än den varit innan. Skönt.


I fredags så var det i alla fall dags för halv åtta-gänget att få besöka Storvreta, vilket blev mycket lyckat. Har nog aldrig varit så nöjd med maten. Vid utgången till Birger Jarl finns det tyvärr inte många själar som saknar minnesluckor däremot, men får jag gissa så tror jag att alla hade kul.

Lördagen bestod av bakfylla och tv-chill för att på kvällen käka restaurang Tzatsiki med familj plus pojkvän. En helskön kväll som avslutades rimligt på Terassen.

Idag söndag var det tagg inför match som stod på schemat. Efter mycket om och men så var det dags att möta Västerlöfsta. En sjukt skön seger med hela 7 mål mot 2. Innebandy har nog aldrig varit så roligt som det var idag.

Så med en match i benen är det lagom att dra sig mot sängen, stänga av datorskapet och slå upp böckerna för att försöka bli lite klokare på den där jädra matematiken. Juste, det är ju Beck idag också. Fan vad nice.


stress


Satt hela dan igår och pluggade på envariabelsanalysen. Helt sjukt vad mycket tid man egentligen ägnar åt plugg. Kan nästan slå vad om att vi mattelärare pluggar mest av alla på hela uppsala universitet. Åtminstone av alla lärare. I stort sett all fritid går till plugg. Helt sjukt egentligen. Men när man väl klarat av skiten så är det ju inte mycket mer än värt.

Det börjar iallafall kännas nu att det snart är tenta. Den där jävla stressen börjar krypa upp för ryggraden börjar kännas nu. Och inte hjälper det att ha femhundra andra saker att tänka på samtidigt som man ska vara fokuserad på fem tentor. Usch. Aja, ska försöka hålla ut de här sista veckorna nu. Sen är det ju faktiskt jullov tack gode gud.

Nu ska jag på föreläsning. Som jag har längtat.


RSS 2.0