hata febeeeeeer.

Jag säger bara en sak, bli aldrig sjuk, det är så jävla tråkigt att vara det.

PUSS!


brist på "the gift"

Som vanligt blir det ingen bra inledning på mitt inlägg (den här sög verkligen!), men vad ska man göra när man har både brist på fantasi (simon har det så det räcker för oss båda) och aldrig haft "the gift" när det gäller att skriva...Jaja. Ni får försöka leva med det i alla fall.

Denna onsdag hände det inte alls mycket förutom:

Att jag blev väckt av simon (otroligt nog), sminkade till mig en aning, åkte med en smockfull buss till skolan, gick direkt till kiosken och köpte en macka utan tomat och en jordgubbsyoughurt, gick vidare till klassrummet när det var typ en minut kvar innan lektionen skulle börja, irrade runt denna minuten för att jag inte hittade mitt klassrum, efter två minuter hittade man tillslut klassrummet, satte mig för att fortsätta att skriva på min kärleksnovell som man bara var tvungen att skriva på svenskan för att vi skulle ha ett betygsunderlag (vår lärare kom nämligen på först nu att vi inte gör ett jota på våra svenskalektioner), efter det tog man matteböckerna, mot nästa lektion, få tillbaka matteprov, lyssna på ipod medan det sker genomgång på tavlan, vid genomgångens slut fråga grannen vad det är vi ska göra så att hon får berätta om hela genomgången igen för mig, fattade fortfarande ingenting, fortsatte att lyssna på ipod, blev glad att lektionen tog slut, skuttade lätt som en fjäder mot matsalen då man fick reda på att det blev pankakor dagen till ära (yey, något ätbart för en gångs skull), gick sedan åter till skåpen, hämta engelskaböcker, gå till lektion, gå till datasal för att ta reda på fakta om en engelsk valfri film, väljer facebook istället och spelar  "who's got the biggest brain?" som blivit som en tävling i klassen, vid lektionens slut blev det ännu ett skåp-besök, ta kemiböcker, gå med tunga steg mot den snuskiga lektionen en trappa upp, spenderade hela lektionen med att läsa klotter på väggen, själv bidra med en fin fras, sedan satt jag och amanda resten av lektionen och försökte härma gollum, mycket mycket interessant, skuttade av glädje ut vid lektionsslutet mot stan för att möta upp simonsötisen, fick hjälp med att köpa en superfin mobil (tack simon!<3) , blev jätteglad, tackade sötkorven genom att bjuda honom på liten bit mat, åkte hem, utforska mobilen, ta ett äpple, sätta sig vid datorn.

Ja, det var väll ungefär så som min otroligt innehållsrika dag såg ut. Men den är inte slut än. Det ska sparkas lite boll också. Jo minsann.

Sol och en söt blomma till er alla! <3

RSS 2.0