Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig



vår vår vår


Ah. Så underbart skönt att få vakna till solljus. Precis perfekt väckning en onsdag som denna. Tänkte faktiskt ta mig en ordentlig cykeltur i det njutningsbara vädret bara för att. Välkommen vår!



Sverige-Moldavien




Idag ska vi vinna gubbar!!!


dagens fråga


Hur stor är sannolikheten att en mygg-jävel väljer mitt rum som ide över vintern och rätt som det är så dyker den upp lite när den vill och ger en helt oskyldig stackars människa äckliga och hemska myggbett?


Svar: Ja den är ju uppenbarligen inte noll iallafall.


morgonmänniska


*Åh vad jag verkligen älskar att knappa in alarmet på 06.00 på mobilen. Det finns nästan inget bättre. Tur att man inte gillar det där med sovmornar. Nä usch, sova ut på mornarna, kunna ta det lugnt, äta en underbar och god frukost, läsa tidningen ute på altanen, se på en film kanske och faktiskt se ut som en människa när man kommer till skolan, det är inget för mig inte.

Nu är det ju faktiskt bara 4 timmar och 37 minuter kvar tills man ska upp och hoppa. Längtar redan!





*definitionen av ordet ironi


budget-dags


Då jag inte ägnade helgen vid datorn, (förutom föregående lite väl ocensurerade inlägg) så har heller inte uppdateringen skapats av sig självt. Tänkte hjälpa den lite på traven på den fronten.


Jaa, min helg, som inte alls skulle bli särskilt dyr, blev då såklart sjukt dyr. Det där med pengar har väl aldrig riktigt varit min starkaste sida, speciellt inte när det gäller att tänka ekonomiskt och sånt tjafs.

Inte för att jag ångrar shoppingrundan på stan med brudarna i fredags, alltså samma dag som vi fick csn-pengarna som skulle gå först och främst åt helt andra, viktiga, nödvändiga saker, nej gud nej inte alls. Jag köpte ju faktiskt en till solhatt som jag absolut kommer ha användning för i sommar. För att inte tala om de tre par örhängena jag införskaffade som kommer passa perfekt in bland mina andra 122 par. Nagellack går faktiskt också alltid åt. Och linnen kan man ju aldrig få för många av.

Eller?


Lite bilds från das helgos:


Chailatte-paus på Barista med tjejerna under shoppingturen.


Käka på Göteborgs nation med Rosie och Jake


Även ett visst stockholms-svin, Akterin närvarade.


Skål då!


Vidare till Östgöta nation för att inmunda alkohol, en mycket trevlig kväll.


Tacomys med familjen är aldrig fel.


Partytime hos Eriksson's.


Soffan och Coronas.


Rikardo och Wiström.


Kvällen avslutades på Norrlands nation, under Skvaderdam. Riktigt kul!


Rättelse


Och ja, det föregående inlägget skapades då inte av mig som ni kloka själar där ute redan förstått. Det skapades nämligen av Simon, en väldigt speciell men snäll pojke. Nu ska jag fortsätta ha det jävligt najs hemma hos Eriksson.

TJA

Gästbloggarn

Det här är ett ytterst osexuellt inlägg som handlar om att jag (sofia) är en hårig schlyna som inte vet vad stånd är jag är kukarnas drottning, alla kukar buggar och det är jag stolt över tänk att vara en sån där jävla överskattad bimbo som alla tkr om.  Det skulle förstöra min image för jag, jag, jag är ju ett jävla cp som bara vill pilla mig själv i rumpan men kom ihåg det här är INTE SEXUELLT det är bara min hobby.
Jag är en sån här människa som folk tkr är lite konstig och med all rätt för jag är ju helt jävla mentalt störd och sjuk i huvudet. Jag vill faktiskt äta fitta och småbarn som bajsar diaree klumpar. Jag ska också försöka rätta alla möjliga horstavfel som kan komma upp i ettblogg inlägg trots att jag är smst i hela fucking universum. Jag är sofia, THE FITTSCHLYNA!

solen i ögonen och spilld mjölk överallt


På lördag är det tydligen dags att ställa om klockan till sommartid. Och eftersom att min mammas ramsa sitter som ett rinnande vatten i bakhuvudet, "eftersom vi längtar och vill ha sommar så ställer man fram klockan en timme, på vintern så vill vi inte ha snö och kallt, så då ställer vi den bakåt en timme", så ska vi tydligen ställa fram klockan en timme.
Torsk på en hel timme i helgen med andra ord. Mindre tid på mig, verkligen det sista jag behöver just nu alltså. Tack som fan för den jorden.


springsugen


Jag är less på att ha en stukad fot nu. I hela tolv dagar har jag inte fått röra på mig. Blir galen snart. JAG VILL SPELA INNEBANDY.

Nä imorn, då jävlar kör vi, med eller utan stukad fot.

dagens kloka ord


Dröm om morgondagen

Minns gårdagen

Lev idag


if you run


I'm always here
waiting for you all alone
eyes of the night
just to see, see you home

There's two of us in here
the only, only
there's two of us in here
and it's only

I'm always here
all alone without you now
lights of the night
just to see you somehow

There's two of us in here
the only, only
there's two of us in here
and it's only




en bild säger mer än tusen ord


Lite bilder från helgen:


kycklingwok som uppladdning hemma hos Wiström


matlagningsteamet


förfest i Flogsta hemma hos OnePiece-Erik, sen utgång på Birger


dagen efter-promenad med Sandrorna


fira Sandra på hennes 21-årsdag


partypeople


girlsen var taggade


Mm. En skön och innehållsrik helg som nu ska avslutas med Sandviken-Bollnäs på studan. Heja den som vinner.


brunett-hett?






kombinatorik


Sådär ja. Jag har nog aldrig blivit klar så snabbt på en tenta någonsin. Från åtta imorse till ungefär någonstans vid halv tio-snåret satt jag med tentan. Sen var jag klar. Helt sjukt. 
Nackdelen är ju i för sig att jag omöjligt kan säga om det är positivt eller negativt.


Får se hur det går helt enkelt. Men nu, mot FRI(tid)HETEN!

Saate












Man vill bara skjuta fanskapet.

sportlovers


Jag hör att min mobil ringer en halv signal, tar upp den, ser att Jacob hade ringt typ en millisekund. Ringer upp honom.


Jag: Hej, hörru du kan ju ringa lite längre än en millisekunds-signal nästa gång.

Jacob: Jamen sporten började ju.



-.-


ÄGD


Jag ägde tydligen precis sönder datorn, (eller snarare virusäcklet som legat och knaprat på mina filer här alldeles för länge) precis efter att jag kommit hem från världens kortaste shoppingtur på 30 minuter á la Gränby centrum med mamma där vi införskaffade en välbehövlig extern hårddisk som skulle ta hand om mina kära bilder från datorn så att jag med enkelhet kunde återställa datorn och ha mig.
Så var alltså tanken. Men ja, nu verkar det ju vara borta. Lite märkligt dock att det bara försvann helt av sig självt efter att jag låtit bli att röra datorn under några dagar...enda förklaringen måste ju vara att Gud för en gångs skull är på min sida eller att jag är totalt jävla oteknisk och inte fattar att jag fortfarande har virus. Jag hoppas på det föregående.

Jaja. Från det ena problemet till det andra. Det är dags för min tredje tenta imorgon. Tentaångest? Nja, har faktiskt hoppat över den den här gången. Har börjat inse nu efter ungefär 30 gjorda tentor att det liksom inte blir bättre av det.


Nä, nu ska jag gå ner och fylla det största ölglaset jag kan hitta med oboy, med lite lite för mycket oboypulver i och gnaga på matteböcker.

Hej.

virus


Har fortfarande virus på helvetesdatorn. Blir så förbannad på att det finns folk som endast mår bra av att förstöra för andra. Usch. Mår illa bara jag tänker på det.

Gårdagen blev iallafall som väntat en sjuk kväll hemma hos familjen Eriksson.
Efter en hel del norrlandsplugg på morgonkvisten blev det hem till Sandra för att låta henne förvandla en till brunett och efter en stadig uppladdning bestående av chickenkebab startade förkalaset med lite guitar hero-turnering.
Kvällen fortsatte till Värmlands och efter några timmar då vi var mätta på dans och förtäring av alkohol var det dags att ta en rätt lång promenad hemåt med trevligt sällskap bestående av trevliga flogstamänniskor.

Nu är det dags att ta sig till vreta för lite trevlig middag och faktiskt, melodifestivalen. Tänkte man kan väl offra sig på att se finalen iallafall. Även om jag redan vet att killen med fejk-tänder, Danny kommer ta hela skiten.

Hej hej.

operation


Om ungefär exakt en timme och åtta minuter sitter jag och skriver en Linjär Algebra 2-tenta. Operation våldta tenta bakifrån och uppochner är alltså igång!

Önska mig lycka till.

dagens hunk



Robin Keller

om du aldrig provat hur kan du då vara säker?


matchresultat


7-2. Underbart krigat flickor.

MATCH


Rasbo till motstånd. Ärentunahallen. Innebandy. Kan det bli bättre?


wednesday


Åh, onsdag. Det betyder att det bara är två dagar kvar till helg. Lovely. Dock betyder det även att det är en vecka kvar till årets första tenta. Inte så lovely. Inte med tanke på att jag knappt öppnat böckerna i vanlig ordning.

Så vad har hänt idag? Ja efter en riktig chillkväll igår hemma hos cissi som bjöd på lite halv åtta hos mig-känsla med ljuvlig skaldjurslasagne samt en söt hallon och blåbärspaj, så blev det en lång och trevlig sovmorgon dagen till ära. För att sedan fylla dagen med en solpromenad med min käre ner på staden för att luncha med kebab, utföra lite ärenden och ta en god kaffe på nation. Riktigt myspys. Precis såna här dagar skulle jag kunna ha varje dag. Men livet fungerar ju inte riktigt så tyvärr.

Nu ska jag till folkes och köpa en larvigt stor godispåse för att sedan köra sönder den här nedrans matten. Hej.

plugghjälpen Småland


Jag har hört att man inte pluggar bra när man super. Vem var det egentligen som sa det? Jag har nog aldrig pluggat så bra som med en Smålands i handen.


ryggont


Sitter här med mammas vetekudde i högsta hugg och tycker synd om mig själv. Blir alltid bättre om man får må lite dåligt en stund har jag hört. Dock verkar min rygg inte repa sig så mycket bättre av det.

Gratis massage, någon?  


Katalin-kaos


Ja, som ni ser här nedan så blev ju konserten som vi alla väntat alldeles för länge på en sjuk succé. Jag trodde att det skulle vara bra, men fan inte såhär bra. Med endast ett album i bagaget är det inget annat än med skicklighet som man kan skapa en sådan minnesvärd och speciell konsert som den mannen gjorde.

Som sagt, så inleddes hela framträdandet med att varje bandmedlem klev in en efter en in på scen med en lysande pannlampa i det hemliga mörkret, varav en efter en började spela på sitt instrument. Tillslut kom han själv in, förvånandsvärt kort som han är, men med ett utseende bortom denna värld, en röst gjord av guld och en inlevelse man inte kunde undvika så tog han hela Katalin, ja jag vågar säga hela Uppsala med storm. Jävlar vad bra han var. 

Några få bilder under kvällen:




RSS 2.0