=/







saknar er alla små fina balders





att lära sig om lärande



Jao jao.

Då var den första riktiga skoldan avklarad. Måste faktiskt få säga att jag är riktigt stolt över mig själv. Jag menar att kunna sitta i universitetsaulan på världens obekvämaste bänkar i fem timmar och lyssna på allt från babblande om oförstående didaktik till pingponghemsidor till utdrag ur belastningsregistret utan att nicka till är inte det lättaste kan jag meddela.

Aja. Som sagt, jag klarade av det i alla fall. Jag och 500 till, även om det det blev fler och fler lediga bänkar efter varje föreläsning.

Så med lite skavsår i öronen och en massa information rikare så känns det ändå rätt så bra det här. Det kommer nog bli rätt bra tillslut....





Nej, dags att ta fram innebandyklubban och göra några fler repor i vardagsrumsgolvet.

So long studenter.


fan då




ÅÅH


Fan vad jag hatar söndagar. Så jävla värdelösa.



en av våra pepparlåtar



Melodi: Bumbibjörnarna



Fulla och glada
helt underbara
Framtidens lärare fulla som fan
Tentor och pm
vi tar oss till em
Vi kämpar och utbildning segrar igen
Hipp hurra för här kommer disneylärarna
Super sig igenom tentorna
Å ni får följa med!
Å ni får följa med!




Ja. Öva in den här nu, så kan ni ju alltid passa på och sjunga den när ni ser disneyfigurer på stan.

=)

disneylärarna









"bumbibjörnsspriten, den magiska skiten
javisst blir man stark när man dricker utav den!"





tid tid var är du



OJ oj oj. Kräftskivor och nollning över och under, hit och dit. En massa roliga saker som man bara vill göra. Det är ju bara en fråga om tiden verkligen existerar tyvärr.
Idag lite senare på dagen blir det iallafall en förfesttävling med faddergruppen. Ska bli fint. Avslutning på V-dala med lite velvetsång i bakgrunden. Mjodå. 
Och en till riktigt rolig sak som kommer uppenbara sig nu på morgonen blir till att spela match. Mot Stenhagen. Mycket nöje!

TAGGARÅÅÅ


höres höres

oj oj




Jahaja, en mycket oväntad, dock efterlängtad utgång kvällen till ära då. Och det blir inte med vilket sällskap som helst, utan med alla uppsalas självaste lärarnollor. Jajjemen, the Lärarinspark nästa!





tagg tagg tagg!



slut på det roliga. början på det otroliga.







hoppar av längtan att få börja skolan?




gårdagens reccemottagning



Yes. Igår var alltså jag, malva och de båda sandrorna på våran livs första reccemottagning. Mycket givande mottagning får man lov och säga. Och en hel del trevliga prickar fanns i allt reccevimmel.

18.00 öppnades alltså de höga och ståtliga dörrarna in till norrlands. Vi fick sätta oss vid ett av dom väldigt fina och väldukade borden inne i ett av de stora partyrummen och bli serverade vin och ganska förvånandevärts nog chili con carne.
Då vi bekantat oss med några av de trevliga bordskamraterna Peter, Johanna, Isabelle och Alice blev vi även underhållna av olika föreningar som innehöll lite sångfåglar, lite shakers och lite trumpet-tutare. Trevligt trevligt.
Sen var det dags för den guidade lilla väldigt långa rundvandringen av självaste norrlands.
Med en stark känsla av saco-mässa när man gick mellan föreningarnas olika bord fyllda med allt från godis till kondomer till kakor och rosévin så var det mycket trevligt och man kände sig nästan som en fullbordad norrlänning.





Efter denna fina lilla tillställning så far vi partypinglor vidare mot nationsvärldens berömda snärkes efter ett besök på örvars krog för att fortsätta festen. Sammanfattningsvis en fin kväll som avslutades vackert både på smålands och upplands nation. Fler sådana kvällar tack!



mm skål!

AJ SOM FFFFFFFFFFFFFFFFFFF


AJ AJ AJ.


Jag hade verkligen glömt den känslan, om hur det känns att sträcka den stora och mest användbara muskeln i kroppen, lårmuskeln. 
En känsla som suger ganska stenhårt faktiskt.




gäddsaliv, flygplansloopingar och anal-ringande



Mjaa. Hemma igen då. Men nu ska i alla fall vara slut på rännandet till andra landskap för en tid framöver, nu är det uppsala som gäller.  

Så, hur var de fyra spännande dagarna uppe i värmlänningarnas egna Kristinehamn? Jo, mycket mysiga ska jag få be att tala om.

I torsdags till exempel bar resan av hemifrån vår alldeles egna Carl-Jacob med en viss Sandra. Hämta upp ekebyfolket Johan och Julia och smocka bagageutrymmet med packning. Åka bil bil bil flera mil mil mil, eller ja, åtminstone 26 eller vad Joppe nu yttrade. Stanna lite här och var för rastning och hamburgeätande. 
Framme vid den fina stugan vid tre-tiden. Först ett uppfriskande dopp för att sedan fara vidare till kristinehamns centrum för att införskaffa föda inför de kommande dagarna. Kvällen avslutades med invigningsparty med god grillning i det vita, otroligt söta lusthuset som låg tätt intill vänern.

I fredags blev det först och främst tidig väckning av Sandra (inte alls ovanligt nog). Upp och hoppa och för att sedan in till Kristinehamns vackra vyer. Cruisa (ajabaja på stavning?) med raggare och epa-folk och turista bland fina caféer och titta på en mycket fascinerande picassostaty som skulle föreställa konstnärens fru...
Tacogratäng, ölspel och spotify på kvällen med även en hel del guitarhero.

I lördags bar det av till Karlstad för vidare turistning med en hel del shopping och även pizzaätande på fina restauranger. Hem och äta chickenkebab på kvällen med djävulens advokat på tvapparaten. 

I dag var det mest det vanliga, dvs packa, äta, städa, åka. Mycket lugn hemfärd då alla Kristinehamns-medlemmarna var helt slut efter en intressant helg.


Mmm. Men nu är jag som sagt hemma, och även om det var trevligt i värmland så måste jag ändå erkänna att det är riktigt skönt att vara hemma, det är det ifs alltid. Så nu ska jag fira min hemkomst genom att åka ner på stan och loda, is nice. 


haj haj! (henke-uttal)

fuckfuckfuck




FAAAN HELVETES JÄVLA HELVETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
FANFANFANFANFANFANFANFAN


jag HATAR det här jävla spelet neger president


AAAAAAAAAAAAAAAH  :@

Karlstad ftw!



Och idag blir det Kristinehamn med bl.a dom här två sötnosarna! Men var bara lugn, jag kommer hem på söndag.

=)








(Den som städar mitt rum när jag är borta får en överraskning...)

"Jag önskar att mina fem fonder steg med 77 procent!".



10 items or less. Det hette filmen som min gårdagskväll bestod av. En riktigt bra film med en riktigt bra skådespelare, nämligen Morgan Freeman. Han äger alla. Se den.

Det blir lätt så när man har alla canal + kanaler att man hamnar i det här filmberoendet varje kväll (även om det finns en hel del nackdelar med att man har alla också, jag säger bara bratschool ). Alltid finns det någon ny film man kan sitta och mögla framför.

Ikväll blir det i alla fall lite vacker utgång med flickorna efter träningen. Skulle tro att vi kör lite terass och även lite framficka som uppvärmning innan vi kliver in och kör fullt ut på matchen inne på bj:s dansgolv. 
 


Jao jao, ne nu är det mat som gäller.



mascara på näsan är ingen höjdare


Mhm. Idag börjar tydligen skolan för vissa. Måste faktiskt erkänna att jag har en liten bit av avundsjuka i mig faktiskt. Jag menar, hellre gå till en skola där man vet hur skolan ser ut, vilka kompisar som kommer vara där och vilken skitmat man kommer få i sig än att gå till något som inte vet ett piss om.
Usch, jag längtar verkligen inte till att börja universitetet. Känns verkligen som att börja ettan (som i ettan) igen ju. Uhuuu.
Däremot så ser jag väldigt mycket fram emot mitt medlemsskap på Norrlands nation. Det verkar verkligen som att dom har koll på grejerna och man känner sig faktiskt rätt trygg som recce som de kallar nybörjarna. Och festisar sitter ju aldrig fel.

Nej, nu ska jag fara (norrländsk dialekt)  till stan för att möta upp min lilla madeleine.


Peace out!

min väskdöd



Kom och tänka på mitt i allt mitt städande av rummet hur mycket väskor jag egentligen har.
Jag har alltid sagt att väskor kan man faktiskt aldrig få nog av, och man kan inte få för många av dem. Och visst, mina kompisar suckar jämt varje gång jag går och köper en ny väska och säger hela tiden att jag borde sälja/ge bort mina väskor till de "väsk-fattiga". Men det är först nu som jag förstår lite vad dom menar.

Min död kommer antagligen bestå av indrunkning av mina egna väskor om det fortsätter såhär. Aj aj.


: /








pressa i sig makaroner och makrill



Åh gud vad seg man kan vara. Ändå så vaknade jag vid ett idag. Så jag borde inte känna mig som ett äpple som bara möglar mer och mer för varje minut. Men det gör jag tydligen.


Låg och kollade på en film igår. Skräckfilm från 2007 som säkert de flesta sett, The mist hette den. Så himla sjuk film. Första intrycket var att den var skitdålig, men ju längre man kom in i filmen (som tur var så fortsatte jag alltså titta ändå) så blev den mer och mer intressant faktiskt. Från ett data-animerat jättefult tentakelmonster till religiösa galningar som vill offra allt och alla för att tillfredställa Gud. Ja herregud säger jag bara. Och slutet... Ja, det har jag verkligen ingen kommentar för.

Se den i alla fall.


Jag kom alltså hem igår förresten. Från en helg som innehöll allt från otroliga öltorn till läskiga katter som sitter och stirrar på en ute i skogen om nätterna, till busvisslanden i mängder, till fästingar i miljarder. Ja, det var i alla fall en helg som man absolut kommer minnas. Jag menar 8 tjejer i en stuga, det kan ju inte bli annat än galet kul.

Så jag säger skål och tack för den tjejer!


Nej nu ska jag nog sitta och sega vidare och försöka ladda någorlunda i alla fall till kvällens innebandyträning i storvetas berömda elljusspår. Kan ju inte bli annat än kanon i det här underbara sommarvädret. (...)



So long!


Hah



För att sammanfatta min helmysiga helg med flickorna ute i sthlms härliga skärgård med två enkla meningar:


Pelle av. Pelle på.








(Y)



bläh








bored as fuuuuuuck...



klubban i hand och vass som tusan



INNEBANDY I MITT HJÄRTA <3




Fan vad skönt att komma igång med träningarna igen. Dem är verkligen guld värda!

:D






hmmm




kanske?

kanske inte?



Jace Everett



When you came in the air went out.
And every shadow filled up with doubt.
I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.

I'm the kind to sit up in his room.
Heart sick an' eyes filled up with blue.
I don't know what you've done to me,
But I know this much is true:
I wanna do bad things with you.
I wanna do real bad things with you.


typ världens godaste macka



Receptet på den godaste mackan ever á la sofia och sandra:


Du behöver:
ett rostat bröd
några smörknivsdrag smör
ungefär två gafflar kycklingcurry gegga
lagom mycket salladsblad (obs, inga svart fläckar får vara på den)
tre tjocka skivor gurka
philadelphiaost under gurkorna
och en jävla massa paprikakrydda på allt


Det var nog helt seriöst den godaste mackan jag någonsin ätit.
Åh vad jag älskar fyllekäk.

=)

sch sch sch ah sch sch sch ah






bikini och brillorna på
Mungo Jerry i öronen
slafsande av Napoli-pizza
sol som hettar
kan det bli mycket bättre

svar nej


=)



allt åt helvete




Hur fan kan man ens gör så?
Förvirrelse kan jag förstå.
Men att man är så pass självisk att man bara ser sig själv.
Och ingen annan.
Då är det inte kul längre.

Det som har gjorts går inte att göras ogjort.
Och det är jag jävligt arg på dig för.



Jag orkar inte. Inte en gång till. Snälla.


ägd




Min stora mimmi-mugg med varmt vaniljte äger allt och alla just precis i detta nuet.





MMMMMMMM te<3






give me your love



Min torsdagskväll var ovanligt fin igår faktiskt.


Först träffa lite gabbis och sitta och dingla med ben på brygga med öl i handen efter att vi strosat till urf och dreglat lite lagom utanför stängslen. Mycket skönt folk.

Träffade sandrorna med pojkarna, gick (galopperade egentligen som två antiloper efter att vi var tvugna att köpa godisarmband inte bara en, utan två gånger pga det första halsbandets otroligt dåliga kvalitét som gjorde att en del av uppsalas kullersten fylldes tråkigt nog med lite extra färgglada pärlor) mot Vaksala torg där en viss gratiskonsert skulle äga rum.

Timbuktu var guld, icke oväntat. Strosade vidare mot da terass, tog en öl, socialisera sig på den ovanligt tomma baren. Tog oss vidare till etage, lyssna på både talangfulla + -lösa sångare för att sen ta det hatfulla "skjutsar-fordonet" till ekeby och fylla natten med lite umgänge där.

Som sagt väldigt lyckad kväll, fler sådana tack!


kvällens drink:
medora + mjölk


peace out.

en sån där dag som man bara inte kan få nog av





Bryggan är väldigt fin har jag märkt.
Min vattenpipa också, den är väldigt fin.
Men mina vänner är ännu finare.
Och dom tycker jag om väldigt mycket.





=)


paraklo



Så hur var kreta då? Mjodå, det funkade att vara borta i två veckors hundraprocentig avslappning faktiskt. Jag vågar nästan erkänna att jag inte längtade hem en endaste gång.
Däremot längtade jag otroligt mycker efter mina små svenska människor där hemma. För kompisar klarar man sig verkligen inte utan har jag märkt.

Så, alltså att gå ifrån full avslappning till ett tomt hus med antagningsbesked hit och dit, stökigt rum och äckliga tvestjärtar i brevlådor var ingen vidare höjdare. Som tur är så kom hjältarna amanda och malva och räddade upp mig med lite cupidosallad och allmänt chill i stadsparken.


Damn att sommaren börjar ta slut förresten. Eller ja, helt slut är den ju inte. Den berömda survivor-weeken på Möja måste faktiskt äga rum också. Och den kan jag inte säga att jag inte längtar till. Fan vad kul vi kommer ha!

Nej, nu ska jag in i dunklet av mitt helt nersläckta extremt tomma hus och försöka hitta till kylen. Magen kurrar.


Bye fuckers.









home sweet fucking home




Japp. Så är det. Sofia har landat. Och det är hon väldigt väldigt glad över. Fast jag måste faktiskt erkänna att jag inte kysste marken när vi landade. Det var lite för mycket folk för det.  


=)









RSS 2.0