life is good


Varmt som fan. Pluggchill på engelska. Glassätande vid ån. Shoppingrunda med brudar. Folköl i handen. Biograf. Snart sommarlov.

Livet är fan king just nu.

om du var här


Ibland vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen.


vi är bajenfans allihopa!







Jävla Degerfors.


dagens look-a-like



Dermot Mulroney Picture
Sylvester Stallone?                                    Dermot Mulroney?


Ska jag vara helt ärlig så trodde jag att det var Stallone som Julia Roberts ville ha i filmen Min bäste väns bröllop. Så sjukt lika!


en najs helg


I fredags blev det först plugg hela dagen på Engelska, sedan mot kvällningen grill-mys i ekonomikum med söta flickor.

Lördagen bjöd på en hel dags innebandy i vackra Allianshallen med en företagscup som huvudämne. Storvretas sponsorer ställde då alltså upp i olika lag där vi dam- samt herrlagsspelare fick fylla på med innebandykunskaper. En sjukt lärorik dag med extremt högt tempo (för att vara ensam tjej bland en massa herrar) och trevligt folk. Mitt lag, vid namn Qase tog också hem hela skiten. Skräll.
Mot kvällningen bar det av mot Flogsta höghus för en viss korridorsfest. Urspår, men fint avslut på en fin dag.

Söndag, bakfyllans dag, kan strykas med ett stort streck då jag inte gjorde så mycket som ett fingerlyft under precis hela dagen.

Idag måndag har det inte heller hänt sådär fruktansvärt mycket, mer än att jag hållt stenkoll på facebook ungefär hela dagen förutom när jag tog mig i kragen och närvarade på årets första försäsongsträning vid inget mindre än Storvretas 2,5 kilometers-elljusspår. Sjukt kul att få komma igång och röra på det fläsk man har.

Imorgon tisdag är det alltså dags för en tio(!!!!!!!!)-poängstenta som jag inte alls är särskilt peppad inför. Usch. Däremot ser jag fram emot det som kommer hända efter tentan. Just det, tentafesten. (Det mest förekommande student-syndromet, att lägga peppandet på helt fel saker.) Kommer bli king.


Lite bilder från helgen:









Nu sova. Natti.


uttagning


Mm. Innebandy dagen till ära. Inte helt fel. Trots att det kändes som att det var åratal sen man ens vidrörde den svarta stickan så kändes det också helt rätt att få spela lite igen.

På lördag är det dags för den så kallade sponsorcupen. Med andra ord en hel dag med endast innebandy. Kan ju fasiken inte bli bättre.


Nu, plugg.


kent


http://livan86.files.wordpress.com/2011/01/kent.jpg

http://nellyjager.blogg.se/images/2010/kent_large_76299438.jpg

http://tenka.blog.se/files/2010/09/kent-1-artikel.jpg
http://www.e24.se/multimedia/dynamic/00134/kent469_134619b.jpg

http://nyheter24.se/incoming/article352911.ece/ALTERNATES/img514x344/200546811.jpg


Jag gillar dom där kent-grabbarna.


TuEsDaY.


Tjenahej.

Idag var det en dag vid namn Tisdag som jag gillar. Dagen startade i och för sig sådär med en olyckad väckning från min mobils sida. Den vägrade nämligen ringa när den skulle. Tack som fan för den HTC:s skapare.
Så föreläsningen imorse var rätt oklar hela vägen från det att jag väl hamnat rätt. Den fortsatta evighets-räkningen innanför polacks rosa väggar fortsatte under dagen och runt fem-snåret var det dags att ta sig till ett och annat faddermöte på blowjob-house. Ja, det heter precis så.

Efter detta otroligt givande möte tog jag en öl på orvars med fina människor. Okej jag tog två. Men vem håller räkningen liksom.

Nu ska jag sova. Okej jag ska sitta på facebook ett bra jävla tag till.

Tjadå.


sommarplågan numero uno


Om jag lyssnar när du pratar,
inte talar om mig själv.
Om jag säger du är vacker,
men att det spelar ingen roll.
För skönhet finns inom oss,
om jag ljuger om sånt där.
Om jag säger det går bra nu,
men inte talar om mitt jobb.

Om jag ger dig mina tårar,
men är stark när du är svag.
Spelar sweet home Alabama,
på en läger elds gitarr.
Om jag är säker på mig själv,
men aldrig är för självgod.
Om jag är en alfahanne i sängen,
men aldrig bråkar.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram.

Om jag inte är så svartsjuk,
inte håller dig så hårt.
Om jag inte är så macho,
men försvarar dig ändå.
Om jag ljuger om min barndom,
säger att den varit svår.
Väcker modern i ditt hjärta,
leker mamma pappa.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.

Om jag alltid håller med dig,
fast jag tycker du har fel.
Om jag låtsas att jag bryr mig,
när du köper nya skor.
Om jag skrattar på rätt ställe,
fast du inte är så kul.
Om du tror att jag är farlig,
kanske tänder du på det.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.













Ja, plåga var ju iallafall det rätta ordet...





en daglig hälsning



Drottning Kristina, det ekar i skogen


Jahapp. Det var den här veckan det. En fin avslutning på den blev det också kvällen till ära som spenderades på Uppsala Konsert och Kongress (UKK) där ett Teknat Spex tog oss alla 400 (?) på sängen och lyckades dra i allas smilband på ett eller annat sätt. Omstart var ordet.

Annars har veckan som varit gått otrevligt fort och det är knappt att man hunnit smälta alla händelser som dykt upp. Som Oskar Linnros själv så fint skulle ha uttryckt det: "mitt namn är Mycket och jag vill ha Mer."


Dags att ladda om inför en ny vecka med nya omstarter, korvgrillningar, grov-pluggeri, fotboll och mycket annat smått och gott. Godnatt!

en nattlig hälsning







skisser för sommaren


Aaaah. Ligger på altanen på baksidan och pressar med Kent i öronen och dricker iskall lime-saft. Nu är det verkligen sommar.

Igår måndag blev det dels skola, dels pressande med brudarna, men också en hel del fotboll på ekebys gräsplaner. Sjukt kul att rulla lite boll med folk. Och det allra bästa är, man ledsnar verkligen aldrig.

Imorgon onsdag är det dags för lite innebandyavslutning. Korvgrillning, femkamp och lite catch up med lagkamraterna är väl att se fram emot. Najs.

Torsdag är det lite fjortis- aka stadsparks-häng som gäller. Nostalgi är faktiskt aldrig fel.

Fredag blir det antagligen dags för universums bästa fest. Mer än så säger jag inte.

På lördish blir det finmiddag hemma hos fin-Hanna i laget. Mycket mysigt!

Söndag är en okänd dag.


Det var min vecka det. Nu ska jag på en föreläsning om Beräkningsvetenskap. Dunderkul.

Tja.

bakfull


Påminn mig om att jag aldrig mer ska dricka alkohol.


maggio-frossa



puman i pannlampan


Mm. Maskerad i flogsta låghus gårdagen till ära. Sjukt kul var det. Allt ifrån vildsvin i vimplar, aligatorer i ananaser, blodiglar i blomkrukor, pandor i partypannband till apor i arkar, geoparder i glasögon och valrossar i vikingahatt. Som sagt, sjukt kul.

Och ikväll blir det att bli lite rund om fötterna ännu en gång då det är dags att fira 21-åriga Sandra med Spanien-tema i fokus. Blir nog kalas skulle jag tro. Nä, dags att tagga till.


Tja.

mobilförnyelsen









Någon som har ett förslag?


dagens lapp


Min moder är något utav en mycket speciell mor. Ibland sätter hon nämligen upp lappar på min dörr som kan gälla nästan vad som helst, (oftast om hur slarvig hon tycker jag är) antingen har hon skrivit dom själv eller så har hon klippt ur det ur tidningen. Idag fann jag den här lappen, (som hon då ägnat sin tid och klippt ur från en tidning) på min dörr:

"Tonåringens omvända logik: Golvet är en utmärkt garderob, badrummet är en tvättkorg, sängen är en arbetsplats, TV-soffan är en godisskål och hallen är ett väskförråd. Mamma är en kombinerad taxiförare och bankomat, pappa ett hinder för utvecklingen och brorsan ett störande moment. Och dessutom kommer hon undan med det, lika älskad som förut!"

...

Nej


,jag är inte död. Det har bara varit...lite mycket på sista tiden. Fem tentor har nämligen en förmåga att kunna sno fritid från en. Men samtidigt så har jag ju så duktigt valt det här, helt på egen hand. Duktigt Sofia.

Mja. Det har ju hänt en del sen det föregående Barca-Real-inlägget. En födelsedag..ett skvalborg..ett kvalborg..ett valborg..en (för mycket) studentskiva..har faktiskt hunnits med. På det så har jag även lyckats hinna med att göra två äckel-tentor, träffa mysigt folk i öl-tält, åka en sväng till Dalarna, fylla 21 samt tappa bort en mobil och en kamera. Det är inte fy skam det inte. Och mer ska det bli.

Och ja, eftersom att min kamera är ute på villovägar så kommer bildbevisen att läggas upp, dock inte nu. Nu ska jag nog tamejfan sätta mig ner och slå upp böckerna. Inte varje dag det händer.


Ciao.





RSS 2.0