18!



YES!

Idag fyller jag 18. Jag kan inte fatta det själv. Nu är det bara att se fram emot massor av saker....:) som till exempel:

Positivt:                        
-få bestämma själv, leva livet och go with the flo helt enkelt.
-jag får typ rösta på vilket parti jag vill, men eftersom jag ändå inte vet ett skvatt om partier eller politik eftersom jag hatar samhällskunskap, så är det egentligen ingen riktig fördel, menmen.
-skriva under viktiga papper helt och hållet själv, UTAN målsmans namnteckning.
-ta körkort om jag har lust med det.
-kunna skaffa eget place om jag vill det.
-ha ett litet moment inne på konsum då man kollar på "18-årsgräns"-skylten, kunna småle en aning och stolt visa upp leget inför den mycket imponerande kassörskan.  .... :P
-att kunna reta andreas att jag är mycket äldre än honom. (den absolut bästa punkten!)

Negativt:

 -man måste pröjsa för allt själv.
-om man har riktig otur kanske till och med behöva betala att man bor hemma. (doh! xP)
-ett år närmare döden.
-jag kommer att skriva på alla ställen där man ska skriva ålder att jag fortfarande är 17 eftersom jag har guldfiskminne.


Åå vad jag är glad att jag äntligen är 18! Jag har verkligen sett fram emot denna dag! :D


PUSS PÅ ER ALLA!  <3

                                                                                                                            image16

betyg på veckor?

Nej, det är VÄL (<----kolla simon!!) dags att uppdatera bloggen då, som ändå ingen lägger ner sin dyrbara tid på och som ändå är bara består av rent skräp. Nej, nu ska jag för en gångs skull inte vara så negativ som jag varit på mina föregående inlägg enligt många (cred. till er som har läst min onödiga, >.< jag menar värdefulla blogg!).

Så, vart ska man börja? Jo! Jag kan berätta om min vecka som var.

Måndag:
Dagen började med att mobiljäveln ringde runt 06.00, in till stan för att utföra lite "ärenden". Sen blev det underbar kycklingmacka från subway och utsökt chailatte från barista till frulle med sandra på den hederliga bryggan i vårsolen. Vidare till skolan, hade en onödig kemilabb. Efter den hamna man hemma hos sandra. Lite solande på terassen, lite tv-tittande och självklart även lite kladdkaka på det. :D 

Tisdag: Superonödig dag som bara kan brinna upp.

Onsdag: Idag hade vi en kort skoldag som avslutades med ett studiebesök på BMC. Eftersom stuidiebesök oftast har erfarenheten att kunna vara ett sömnpiller för elever (särskilt när det handlar om kemi) , så var det ganska förvånande att det faktiskt inte var ett sömnpiller. Jag lärde mig faktiskt att det är exakt samma atomer i en fiskelina som i en plastpåse. Så det så. Efter det trevliga lilla studiebesöket blev det ner på stan för att ta en macka på bryggisen med amandan, sandran å simon. På kvällningen sparka man lite boll uppe vid IP.

Torsdag: Se tisdag.

Fredag: Denna dagen var ovanligt chill. Hade oerhört läglig sovmorgon med ett Matte D-prov dagen till ära. För en gångs skull så tror jag att det gick skapligt på ett prov som jag skrivit. Helt fucking unbelievable asså.
( Robert Gustavsson )
Efter skolan blev det en sväng ner på stan för att hitta en spännande å riktigt smarrig present till Sandra som blir myndig. :D GRATTIS! Sen bar det av hemåt till lite släkt som kom för att fira en. Riktigt trevlans faktiskt! Smörgåstårtor, skrikande ungar, prat om gamla minnen och höra hur stor man har blivit, ja ni vet den där vanliga biten. På kvällningen blev det mysis/filmiskväll med simon :) .  

Lördag: Dagen startade inte alls ovanligt nog med match. Men innan det bar av till den så blev det en sväng in på gränby först med far min. På hemvägen från gränby så fick vi en hjulbult i backspegeln som blev totalt söndermosad. Det var lite läskigt.

Söndag: Upp och hoppa och iväg till jobbet där man spenderade 4 timmar av dagen. Åkte sedan hem, åt lite av gammal pizza, en (inte gammal) chokladboll, kolla Robert Gustavsson på parlamentet och tog det allmänt chill.

Mjaa, jag tror det var det mest innehållsrika som jag kunde komma med denna veckan. Så sammanfattningsvis:
en ganska okej vecka med sina trevliga/otrelivga stunder som skulle kunna bli ännu bättre.
Betyg: G+ / VG-

Okej jag erkänner, jag är nog lite weird ändå. Det är inte varje dag man ger sina veckor ett betyg.

Nej nu ska jag dra mig mot mitt rum. Det behöver städas. Så,

HEJDÅ.


Sommar in my heart!

ÅÅÅÅÅÅ vad ja längtar till sommaren!!.. 
 
Tänk vad mycket jag ska hinna med i sommar...:

-Reta andreas
-Kladda med glass
-Få ett bortdomnat arsle av en lång och intensiv cykeltur
-Bli iputtad i vattnet av Simon
-Sola mig bajsbrun på Kreta
-Spy som fan i tält
-Bli rik
-Tömma kameran på alla miljarder foton
-Vara fluga
-Få skavsår av de lite försmå ballerinaskorna
-Leka med mina små vänner
-Fundera på om jag ska börja med projektarbetet i tid
-Ha Star Wars maraton
-Få blåmärken av fotbollsmatcher
-Ha ångest för att jag ska börja trean
-Uppdatera bloggfan
-Försöka läsa min första frivilliga bok
-Plocka en blomma
-Rensa ur lite ur mögelgarderoben
-Shoppa utav bara helvete
-Försöka "låna" andreas moppe
-Tävla i mini-moto-race

Och även mycket annat!


Puss! :*


Älskar dig <3

För er som kanske inte vet..så har jag världens bästa pojkvän :)

image15



                                                          Jag älskar dig Simon <3
                                                     Tack för att du finns i mitt liv!

snyft.

jag är lite ledsen idag. inte kul alls faktiskt.

:'(

--_--

Bara så att ni vet så har jag inte alls ändrat mig när det gäller kemi. Jag hatar det till och med ännu mera nu. Har fucking skitprov imorgon och hade tänkt att börja plugga nu. Hehe. MVG? I don't think so. 

>.<

Aja, även fast ångesten börjar krypa allt närmare så försöker jag i alla fall hålla humöret uppe...........eller inte. Nej, man får sån himla lust att göra precis exakt VAD SOM HELST så fort man ska sätta sig ner och börja plugga. Det går bara inte.

Ska på träningsläger i helgen. Och om det här "vår-vädret" håller i sig, så kommer jag att skära mig själv. Eller nej det kommer jag inte. Men i alla fall.

Nej okej, jag ska i alla fall försöka satsa på ett VG på den här jädra meningslösa skiten.

Så hade bra alla nattugglor där ute! :-*

chemistry, burn in hell.

Jag hatar kemi. Förutom det skitonödiga ämnet fysik som jag hatar ännu mer och som jag aldrig i hela mitt liv kommer ha nytta av, så hatar jag kemi.

Visst vi består säkert av massvis med små jävla atomjävlar som rör på sig, visst visst. Men jaha, och sen då? Jag kommer nog att klara av livet utan att veta att det finns små jävla grejer på mig som man knappt kan se med microskop. Förutom om man ska bli kemist förstoss.

Men kan ni tänka er, DET SKA JAG INTE BLI.

Så jag säger bara, bajs på kemi.

Nu slutar jag. Yey.

stjärnor på ipods.

AJ!
Jag har ont i magen. Och jag vet inte varför. Jag brukar aldrig ha ont i magen.  Men nu har jag det i alla fall.

Idag tittade vi på en film på svenskan. Den hette Emma och handla om en tjej som försöker fixa ihop olika par. Den var tydligen gjord av Jane Austen och den var jättedålig.

Efter svenskan blev det lite primitiva funktioner, lite integraler, lite andraderivata och annat tjafs. Verkligen superkul. Nej, ska jag erkänna så ägnade jag min koncentration mestadels åt att sätta lite stjärnor på mina låtar på min ipod under dagens mattelektion.

Efter det blev det lunch tack och lov. På min tallrik låg det torrt ris, chili och cocos-sås, slemmig cocosköttgryta och stark couscous. Och till det ett glas med grässmakande mjölk som vanligt. "Mätt och belåten" gick man ut från matsalen och gick sedan in i vårt gudomliga c-hus där man möttes av afrikans dans.

Mm. Sen blev det lite engelska på det, och nu sitter jag här och skriver när jag egentligen måste göra en tråkig bokrecension.

nej nu slutar vi tydligen. så hej då farbror blå.
 
>.<

skärpning sofia!

DEN LEVER!! otroligt! efter aningen insperation från en annan uppsalabo's (va?) blogg och en hel del peppning från min härliga vän petra, så kom slutligen beslutet.
-Jag bara måste skärpa till mej när det gäller min blogg! det är ju ingen ordning alls! nej usch, fy, smisk och skäms på mej!

nej men jag tror att jag ska bli aningen seriös när det gäller min blogg. HAHA, gick ni på den lätta.     ....   >.<
nej men nu blev det helt plötsligt jätttesvårt att komma på något att skriva om..:P det finns alltför mycket att berätta om:S jaja, jag antar att man kommer in i "blogg-vanorna" ganska så snabbt ändå.

I alla fall så bestod min härliga tisdag av:
- att man vaknade av panik då det endast var 4 minuter kvar tills bussen skulle gå.
- att jag fick tigga till mig 3 kakor av linus.
- att jag satt och skrev ett uthållighets-test på 300 (!!!!!!!) frågor på textkommunikations-lektionen som jag inte ens hann färdigt med, och när jag skulle spara det så visade det sig att min dator typ raderade allt, det var inte alls irriterande.
- att jag fick äta slemmig kebabpizza som smaka lasagne, ett glas mjölk som smakade gräs, ett annat glas mjölk som smakaded papper och en vårrulle som smakade skinka.
- att jag blev kallad för schlyna.
- att jag fick titta på indisk dans.
- att jag fick reda på vad "vilket skulle bevisas" heter på italienska.
- att jag och amanda funderade starkt på att prostituera oss på en rast för att få ihop pengar till en varsin chokladboll.
- att jag seriöst trodde att mina tår och fingrar skulle ramla av på fotbollsträningen.
- att jag försökte plugga kemi samtidigt som jag satt inne på bilddagboken, lyssnade på musik, åt popcorn, drack oboy, städade och borstade håret. slutsats: det gick alltså åt helvete.

Annars tycker jag att det har varit en fullt godkänd dag i mitt liv. Men det är en imorgon också.

Så suss på er! :*

RSS 2.0