jobbardag




Jobba jobba jobba, jobb jobb jobb, hit och dit och hit och dit.


Jaja, man får ju pengar iallafall. Och pengarna kanske skulle kunna leda till att en fin liten bärbar dator står på sofias skrivbord inom en snar framtid. Det skulle ju faktiskt vara lite guld.
 
Men förutom att jobba så har jag ju faktiskt hunnit varit ute i solen en liten del idag också, även om jag knappt klarade av de femton minuter som jag hade intalat mig att pressa under, på grund av denna egyptiska hetta. Men lite uppoffringar får väl ändå göras för att folk inte ska totalblindas av min lysande vita hy på studenten. Nej, jag hade nog tänkt att skona dom.

Och imorn är det måndag igen. En av de tre riktiga skoldagarna som finns kvar innan studan. Jag trodde bara det var gamla kärringar som gick och sa det, men nej, jag är bara tvungen, gud vad tiden går fort.




SNART ÄR DET STUDENTEN!!!!!!!



dagens lögn



Andreas kommer hem med världens största papperskasse från ica maxi fullproppad med bullar...


"Kolla Sofia, jag har snott allt det här från en lastbil som körde ner i diket där borta!"



...

då börjar jag fundera... ser jag verkligen ut som en påse nötter?






åååh




FUCK FUCK FUCK.



http://open.spotify.com/track/4dVYM5ds4vC3HNzcBpExUD








bbbbakis







är alldeles för bakis.
uppdatering av gårdagens underbara skiva kommer inom kort.



skivaskivaskivaskiva





SKIIIIIIIVAAAAAAAAA IDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG PÅ BBBBBBBBJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ.


TAGGAAAAAAAAAAAAAAAAAD SOM FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN.



=)





empty house is da shiet



Åh vad det är trevligt med tomt hus ibland faktiskt. Jag njuter verkligen fullt ut av varenda tysta millisekund som går av min familjs bortresande. Jag menar:

Det finns ingen Andreas som går runt med ett ständigt pms-humör och som lackar ur så fort man frågar var mamma är.

Ingen tjatande mamma som hela tiden frågar en saker som hon egentligen redan vet, som jag har sagt hundra gånger till henne, men som hon frågar en gång till bara för att reta mig till vansinne.

Ingen jobbig pappa, som antingen är på glatt humör och sitter och skriker som en galning framför fotbolls-tv:n eller på dåligt humör, då han går runt och verkligen letar saker som jag inte gjort, som jag absolut borde göra på en gång. Annars är man ju otroligt ansvarslös och kommer aldrig att klara av ett liv på egen hand...blablablablabla.

Äääh nu ska jag nog fortsätta med att djupdyka in i den härliga ensamheten och uttnyttja den fullt ut med mysigt filmtittande och lite kladdkakebakning. =)


bye bitches!

usch och fy








BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ på sig huvudvärk.



le weekend



min helg den här helgen:


I fredagskväll var man hos amandisen och tittade på en (till en början) tråkig film (som jag just nu har glömt vad den heter för övrigt..) där helt fel personer blev kära, alldeles för mycket teknik var inblandat och en hel del diskussioner som inte alls hade med filmen att göra. Vilket slutade med att filmen failade.
Dock var vårat jättegoda 7,90-godis på ica en sensation och även colan som verkligen levde upp till våra förväntningar. Mm.

Igår, lördag segades förmiddagens timmar enkelt bort med ganska mycket tv-tittande. Men senare på kvällen dök det upp flera små krabater som ville titta på eurovision och äta kladdkaka hos mig. Efter ett mycket mycket misslyckat eurovision med en norsk hobbitunge som sjunger om sagor till vinnare, så åkte hela rasket hem förutom amanda och madde som stannade över natten.

Imorse, efter fyra timmars halvsovande var det bara att åka in till stan och möta upp en lisa och en rezan. Åkte sedan hem till gabbi för tillverka och bestämma alla "Klassens..."-band till skivan. Efter många fina motiveringar, hemmagjord glass och vänskapsbands-utdelningar så åkte alla hem, till sitt.  


Mm. Det är faktiskt bara 4 dagar kvar nu till skivan. Helt galet. Helt sjukt. Helt underbart.

=)

för vi har snart tagit studenten!



Lalalalalalalalalala.
Provade min studentoutfit nyss. 
Jag kommer vara jättefin på studenten.

:D:D:D:D:D:D:D



IIIIH jag längtaaaaaaaaaaar!





shoppaholic



Åh vad det är trevligt att shoppa. Hade nästan glömt bort den där härliga och uppspelta känslan man får när man ser en massa kläder och accessoarer som man bara måste måste måste ha.

Just idag gick jakten ut på att finna den perfekta studentklänningen (då jag egentligen har en extra dinglandes på galgen där hemma, men som inte är sådär överdrivet spännande) och även saker till skivan. Gick jakten bra? Nja, det gick sådär.
Istället för att lägga pengarna på en studentklänning så blev det istället ett dyrt, men jättegulligt linne som inköptes från den lilla butiken vila. Jag kunde helt enkelt inte motstå dess dragningskraft, jag ville ha linnet och linnet ville ha mig helt enkelt.

Förresten! Varför i hela friden har McDonalds döpt sin "glass med topping" till något som man inte vet hur det uttalas och därför måste man göra bort sig för den unga anställda killen med superful McDonalds-keps? Jag menar Sundae ? Va.
Uttalas det sundä eller sunday liksom? Nej usch. Ska aldrig mer köpa glass på McDonalds. :(


Hur en sleepover ser ut i lilla almunge.



Oj vilken spännande lördag jag hade igår. Jag är bara tvungen att dela med mig lite av den. :D

För det första så inleddes den lite försiktigt med en lång och skön och behövande sovmorgon, för att sedan fortsätta med en shoppingtur på gränbycentrum där bland annat en del maffia-klädsel inhandlades. Mot kvällningen tog jag, Sandra, Amanda och Gabbi en gul fin buss ut till den lilla lilla byn, Almunge.

Efter en huggsta, en vedyxa, en järnvägsövergången och en hel drös med andra märkliga hållplatser, kom vi slutligen fram. Väl framme, i våran Maddes fina bostad så var det dags att starta myskvällen.
Det var vin, det var en massa fett, det var onda halsar av skratt, det var svensk (väldigt rasistisk) B-film, det var the Band-spelande, det var skolkatalog-genomgångar, det var intressanta diskussioner, det var spökanden och mycket mycket mer som ingick i myskvällen.

Efter mycket prat då vi märkte att klockan helt plötsligt hade velat bli fyra så blev det dags att tänka på sömnen. Luftmaddrasserna fylldes till topp och det var tandborstning och pilatesbolls-studsande på hög nivå i den fina villan. 



 
   

 




När klockan väl var runt halv fem och vi märkte att det faktiskt var nästan helt omöjligt att sova med all energi som fortfarande existerade.
Nej. Klockan halv fem bestämde vi oss för att ta en picknik-tur helt enkelt. Yes. Förberedelserna för en hurtig och äventyrlig skogspromenad i morgonsolen inleddes..




everybody is kung-fu-fighting HUH!


Sen var det dags att gå ut i det något kyliga men väldigt uppfriskande morgonvädret i det lilla Almunge...



     



Kakor och saft bestod den lilla mysiga pickniken av. När vi kom tillbaka till Maddes hus så var det dags för frukost. Jaa, det var alltså vad våran lilla Almungetripp bestod av. Får se vad som händer nästa gång!





=]


känner mig som askungen på bal



Shit vilken lättnad.

Jag har precis just nu skickat iväg det enda och sista skolarbete som jag har kvar nu innan studenten.
Nästan lite tråkigt å å dötrist å alldeles alldeles... FUCKING UNDERBART.

=)







&/("%/(¤)/(¤&="/)=/¤







FANFANFAN vad jag hatar svenska mest av allt i hela fucking världen just nu.

Burn svenska språket BUUUURN.








NEJ








man måste faktiskt lära sig att kunna säga nej också .





det har nu hänt.



Mjodå.
Det har nu hänt.
Sofia och Amanda har nu skapat det som hela världen har väntat på...

EN BLOGG!


Så, om ni vill få uppdateringar om skivor som det är meningen att vi ska skriva om (+lite annat smått och gott) på den, så är ni mycket välkomna!

:D







(asgoesstudenten.blogg.se)



ledig och glad idag.



Lite coolt att vi ändå lyckades övertala vår fysik-Stefan om att det egentligen inte borde finnas någon värd fysiklektion att gå till dan efter man gjort världens största slutprov i ämnet.
Faktiskt. Fan va bra vi är.
För som sagt ledig is king.

Imorn är det alltså årets första skiva också. Dessvärre kommer den spenderas på people.
Men vad gör man inte för att få vara en av the blues-brothers för en kväll liksom?
Jodå, det blir nog bra. Känner mig faktiskt ovanligt taggad inför skivorna nu. Det kommer säkert bli en höjdare, som gabbi sade i telefon, säkert bli minnen för livet.

Och drömma vidare kan man ju alltid göra. Men då blir det fanimej ingenting gjort på den här jädra svenska-uppsatsen som faktiskt är lite betygsavgörande. Skolan är ju trots allt inte slut än. Tyvärr.



Så, so long suckers!

= /




näe.
nu fattar jag faktiskt ingenting.












typ fuck you solsting.



näe, jag säger som diana:

hur fan kan man få solsting nu?
vi är ju inte ens utomlands.
mesigt is the word.

sanna ord sanna ord.
jag är en stor jävla mes som är tvungen att förstöra hela valborg på grund av ett skitet jävla solsting.
är jag besviken på mig själv? 

SVAR JA.


= /

RSS 2.0