Kreta nästa.


Sista dan nu här hemma i det här ljuvliga Sverige alltså.

Vet inte riktigt om det känns bra eller dåligt. Piss för att jag inte kommer få se mina små fina vänner på ett alldeles för långt tag. Kanon för att min albinohud förhoppningsvis inte kommer att existera när jag återvänder. Sen så är det ju ganska skönt att bara släppa tyglarna från allt och bara komma bort ett slag. Rensa tankarna lite helt enkelt. Behövs ibland. Speciellt när man har ungefär tvåmiljarderetttusentvå olika tankar i skallen som bara simmar fram och tillbaka bland (enligt sandra) de hjärnceller jag har kvar.


Jaja. Jag kommer i alla fall inte dricka nu på sisådär sju dagar. Det brukar ju vara så när man tar penicellin vad jag har förstått. Det suger ju lite i för sig. Men lite nyttighet har nog ingen dött av.


Två veckor är en ganska hög siffra när det gäller att åka bort om ni frågar mig. Speciellt om man ska åka bort med sin mor och far. Men det blir nog bra. Förhoppningsvis. Jag får väl ta och bli vän med någon jobbig och helt och hållet oförståelig dansk att sitta och diskutera skit med på kvällarna. Typ så är väl planen i alla fall.


Även om jag ser ganska så negativt på den här resan så kan det väl ändå inte vara så farligt? Visst, jag vet redan nu att jag kommer att kyssa marken så fort jag kliver av det där planet och är hemma i Sverige igen, men jag menar två veckors sol och bad, lite god mat och ja kanske lite trevliga greker, om man har tur, kan väl ändå inte bli så misslyckat? Hoppas inte det i alla fall. Fast jag får nog ändå vara beredd på en alldeles för stor mobilräkning den här månaden...



Menmen jag säger väl typ något i stil med Efharisto (...) så länge så skriver jag några rader så fort jag kommer hem. Om jag inte hittar något internetcafé att slösa lite pengar på vill säga.



PUSS!


ett värt råsundabesök



Det var riktigt längesen jag var på fotboll. Idag kände jag att det var dags att spräcka den meningen.


AIK - Göteborg var matchen som sågs på råsunda. Runt 20 000 människor som står och hoppar och sjunger. En riktigt mäktig och skön känsla som går igenom hela kroppen man bara inte får nog av. Vi, som då absolut inte tänkte leka gnaget-fans bara för att vi stod i självaste aik-klacken, hejade såklart på blåvitt.
En riktigt rolig match, kanske inte så mycket till fotboll, iallafall inte från göteborgs sida som enligt mig inte alls var så heta på bollen som jag trodde de skulle vara (dom torskade till och med med svaga 1-0), men som sagt, känslan att gå och se fotboll live är ovärderlig. Den är aldrig fel!





läktarna bara kryllade av hulliganer.



sommaren knäcker



Min sommar har nog sprungit iväg och förvandlats till den bästa nånsin törs jag avslöja.
Och det känns riktigt riktigt bra. Speciellt eftersom det verkligen är det sista sommarlovet innan det egna ansvaret ska ta och bara välla upp ur ingenstans och bli hur bra som helst. Bara poff sådär. Jätte-enkelt. Eller inte.


Nej, det känns inte riktigt bra det här med i höst. Ska man börja plugga? Ska man söka jobb? Ska man bara ta en kurs? För jag vill ju ha kårleg? Men samtidigt kan man inte ta studielån för då dras det ju av något halvår på ens fem och ett halvt år man får ta det? För jag vill ju flytta hemifrån? Men jag vill ju inte ta studielån heller, det blir ju jobbigt senare i livet? Så många frågor. Så få svar.

Som idag till exempel, när jag tog mig en söt liten fika på coffee house by george med flickorna. Då kom vi fram till att vi har faktiskt blivit otroligt dåligt informerade om ja, det här. Mjo, vi kände oss till och med aningen lurade. Ack ack.

Usch nej, jag vill inte tänka på det. Jag vill bara stanna tiden och leva i nuet. Slippa tänka så långt framåt. Speciellt när man inte vet. Speciellt när man inte har en aning om vad som kommer att hända i framtiden. Vad man kommer ha för känslor, tycka och tänka. Uuuusch. Och ändå så måste jag välja hur jag ska göra den här veckan ut. Jag hatar verkligen ordet måste 


Nej men okej, för att återgå till det positiva. Som sagt så har den här sommaren bara sprungit iväg och blivit dundermysig. Det har inte gått en enda dag utan att jag gjort något riktigt roligt som gjort att min dag har blivit fulländad ända ut i lilltån. Hoppas verkligen att den fortsätter såhär. Likaså livet för den delen. =)




 



=)








 jag diggar dig
diggar du mig?





<3



what happens in sandhamn stays in sandhamn



Skriver såhär lite frenetiskt i sista stund, nämligen sista kvällen som jag håller mig hemma här nu på fem dagar.

Precis hemkommen från den vackra och ganska brat-fyllda huvfudstaden (som det står någonstans i sthlm, kommer inte ihåg vart..) känner jag mig något sliten efter en heldags bakfylle-resande i den vackra skärgården. I lördags, då jag och min partypartner a.k.a "the bax", gabbi kom till den lilla ön sandhamn var det uppackning, incheckning, lunch och rundvandring till en början. En fin liten ö med ett otroligt 08-lockande uteställe med både det ena och det andra.

Framåt kvällen, var det dags att shoppa förkrök i minikioskerna som bara älskade att sluka plånboken. Förferre och musik uppe på rummet med mystiske rumskamraten hannes som var barnisse. Vidare ner mot partyyyyyt.

Lite "står-på-listan-vad-är-problemet"-snack, in på dansgolv, få gratis drinkar, lyssna på gammaldags musik med en hel del flo, prata med fjolliga stockholmare, dansa järnet med gamla människor, tända cigaretter halvvägs, se kändisar, bli "filmad" utan lov...ja och en massa andra konstigheter var vad vi fick uppleva under kvällens lopp. 

Åkte hem idag med en grupp bakfulla stockholmare. Mycket mycket lyckad och fin helg med min alldeles lilla gabriella. Hon är guld värd den kvinnan!




Men nu, back to business* !


* business = säng

RSS 2.0