Tomten lekte indian

 Sådärja. Då var det bara 363 dagar kvar tills nästa bit av janssons frestelse läggs i magen. Jag kan faktiskt inte direkt påstå att den här julen blev särskilt lyckad.

All snö smälte bort på självaste julaftonen..

Tv:n la av så vi fick inte se mycket av Kalle..

Tomten fick ryck å hoppa en indiandans runt sin lykta..

Man fick spendera hela julafton i säng med en hink framför sej..

Mmm. Det var vell i stort sett de "hemskaste" sakerna den här julaftonen. Det kommer iallafall bli en julafton att minnas.

Trots detta så är jag nöjd över den här julen. Det beror nog ganska mycket på min önskade lilla glänsande,fina,silvriga söta ipod som jag nyligen blivit kär i och som ligger på skrivbordet å bara längtar efter att få bli använd.

Jaja, men nu gott folk, är det dags att sova. För imorn, då jävlar ska vi slå finnarna.

:*

Jag tror inte att Terminator 3 kommer att bli verklighet

Alltså jag förstår inte. Det verkar som ALL teknik hatar mej idag. Till exempel;

-Min dator (som vanligt) krigade mot mej i ca 10 min, jag vann dock.

-Stereon som rullar samma julskiva tusen varv utan att det kommer fram så mycket som ett tomte-"ho" en endaste gång. Å rätt som de e byter låtar när den tycker det passar.

-Mobilen som nyss raderade (AV SIG SJÄLV) ett TRE sidor långt sms (de va lite läskigt faktiskt.) .

-Datorerna i skolan som vägrar att visa internet hur mycket man än klickar och slår på datorn (icke att rekommendera då en viss bibliotekspersonal stirrar surt på en.).

Jaa, jag förstår inte. Tur att det snart är jul iallafall. Eller man kan ju åtminstone försöka tränga in det i hjärnan, för jag har fortfarande inte riktigt fattat att det är på måndag som tomten kommer. Ack å ve.

Godis jula!!


High-tec julisar

Sitter här omringad av inslagna julklappar tuggande på en påse Fruxo med lite Magick (the Klaxons) i bakgrunden. Trevligt. Har precis kommit hem från match i allians mot Frötuna. Det blev vinst med 5-2. Så vi ligger fortfarande i toppen av serien å krigar :D.

En fin avslutning på seriematcherna detta år.  Efter jullovet är det Årstamatch som gäller. Och ni Storvretabor som läser detta är mycket väl medvetna om att that is the deathmatch. Det är då det gäller.

Nu sitter ja å väntar tills vi ska iväg på fotboll (å med "vi" så menar ja pappa å ja då), det ska bli sköj. Dock lite lite lite jobbigt att ställa in sej från att ha klubban i handen till att sparka så mycket man kan. Men som sagt, de ska bli kul.

Mina julklappar är snart inslagna. De blir ganska "high-tec" i år. Jag tycker det är lite trist det här med inslagningen av julklappar å presenter. Hade det varit jag som hade fått presenten, så skulle jag tyckt att det var jättegulligt och fint att se att personen verkligen har lagt ner mycket tid åt att slå in min present. Men alla är inte såna. Därför är det ändå lite tríst att sitta där på julafton å se hur alla bara "glufsar" bort pappret på dom, och inte tittar på det vackra paketet i några fina sekunder...Fast som tur är så är halva nöjet att slå in paketen, det är riktigt kul!  :D

Juste, igår hade vi innebandyavslutning i SIK-lokalen. För att sammanfatta det så kan jag säga att det var en blandning av: falskt nynneri, julklappsutdelningar å twister. Mycket trevligt, bra jobbat tjejer!

Jaja, men nu är det dags att börja leta efter mina fotbollsskor.

see ya! :*

Mr. Msn

God daggens!

Dagen stardade kl. 11.09 för mig. Aningen trött efter att ha suttit med den där j******************************************************************'vla sam-uppsatsen till halv två. Jag vet vems fel det var. Det var en kille som heter Msn. Känner ni honom? Han är ganska lång, han är populär och har väldigt många kontakter(som ibland kan va helt störda..) . I alla fall det var hans fel.
Igår hade jag nämligen en otroligt spännande å lärorik konversation innehållande: Diana, Sandra, Andreas och Linus. Den konversationen gick ju bara inte att missa.

Men uppsatsen blev i alla fall klar och ivägskickad som tur var.  :)

nej, nu ska jag tro det eller ej, men jag ska ta upp å klä granen alldeles alldeles ensam.

så hade granfint! (skitdåligt..)

pussar å kramar!!
                                                                     image13
                                                                  hade tänkt mej något i den här stilen.. :)

En riktig jul.

Efter ca fyra timmars sömn så vaknade jag imorse och försökte lägga all min koncentration på att öppna ögonen.Ca 10 minuter senare (då ja äntligen såg) satte jag mej framför tv:n med kemiboken i högsta hugg. Försökte ladda med risgrynsgröt å julkalender.
Apropå julkalendern,  vad är det egentligen för nått dom visar för de små oskyldiga barnen i år!? Jag menar, tomtenissar som blir fulla, trakassering av grannar och självaste tomten som framstår som lite "småond"...ajajaj säger jag bara. SVT har verkligen misslyckats i år..  
Jaja, tillbaka till morgonen. Iallafall, efter allt försök till "taggning" hemma, bar det iväg till skolan, eller rättare sagt, till det superduperstora kemiprovet.
Hur gick det? Nja, sådär säger jag som alla säger. Men det gick faktiskt sådär för mej, för det gick varken mvg-bra eller bajs.Faktiskt. Det är sant.
Nej, nu tror jag att ja ska smälta med lite samhälls-uppsats-skrivande.Kul?
Nej.



Puss på er!

Last Christmas I didn't gave you my heart

Härlig dag asså. Allt var faktiskt bra idag. Iallafall i skolan. En lista på vad som var bra skulle kunna se ut så här:


1. jag blev av med svenskaprovet, engelskashitet å sam-läxan som vi inte ens hade :P
2. det blev prinskorv i skolan idag
3. jag bestämde med sex pers till att vi ska åka till bulgarien i sommar (yeey!)
4. jag insåg att det nu bara är 11 skoldagar kvar.
5. jag kom på vad jag ska köpa till min SISTA kompis i julklapp 
6. vår lärare tog bort en inlämningsuppgift som vi egentligen skulle ha till nästa vecka
7. vi slutade typ två timmar tidigare
8. bussen kom i tid idag

kan det bli bättre? nej jag tror inte det. Nu återstår det bara att se om den här lyckan håller i sig till träningen åxå ...:)

måste dra!

Ciao!


It's alive!!!

Jag var typ hundra på att min blogg hade dött helt och hållet, men det hade den ju inte alls det! Jag var nämligen inne på amandas blogg och kände direkt ett sug i magen av att jag bara MÅSTE få skriva av mej lite. Trevligt trevligt.

Usch,redan nu känner jag en liten ångest som växer som en bulle i en ugn i magen av svenskaboken som ligger och stirrar på mej på skrivbordet och bara längtar efter att någon ska ta i den och bläddra igenom de 16 sidor vi har till provet imorn...(Jösses vilken mening!) Men man måste faktiskt få ta en paus ibland! Annars så krashar hjärnan! (det har jag intalat mej själv i alla fall..) Fast ioförsej så har vi ju både äcklig engelskaläxa och hemsk samhällsläxa till imorn...Ajajaj...Jaja, men det är bara att stå ut..Det är ju faktiskt bara 12 , (VA 12??!?!?!?!?) skoldagar kvar! Sen kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanske man får ta det lite lugnt med böckerna.. Fast det är lika bra att vänta sig störstaste arbetet som ska in direkt efter lovet, som kommer att bli skitdåligt, eftersom alla kommer att sitta dan innan och skriva febrilt tills tangentbordet glöder...Mmm, jag vet inte men om jag skulle varit lärare skulle nog jag ha tänkt lite bättre än så. Man vill ju fakiskt att eleverna ska vara i sitt bästa skick när de ska göra ett arbete.Om de kommer tillbaka helt utvilade och vana att ligga i sängen då man slutar skolan så kan det ju omöjligt bli bra. Jag tror att jag skulle bli en ganska bra lärare.
 Fast för att bli det så måste jag nog kunna svenskaprovet till imorn. Så, hejdå!



                                       image11 
                                        Jag skulle göra VAD SOM HELST för att få tag på det här spelet..:D


RSS 2.0