vinst med 8-3


Som Erica sade direkt efter matchen:

Det finns bara ett ord för den här matchen, äntligen!


Så jävla skönt. Bra jobb brudar!

siktet inställt på vinst


Mhm. Då var det söndag igen.
Har haft en riktigt skön helg med en sådär lagom inmunande mängd alkohol, ett underbart umgänge, käkat god mat, shoppat klokt och chillat. Riktigt najs.

Igår drog jag med lagkamraterna Hanna och Anna ner på stan en sväng för att socialisera oss med varandra. Etage blev stället för kvällen och trots att det blev en nykter kväll för Sofias del så var det mycket trevligt.


Nä, som överskriften säger, så är det dags att vinna matchen idag. Förra helgen blev det oavgjort mot Gottsunda. Inte okej. Så idag ska vi definitivt vinna mot Östhammar. Pisk ska dom få.


vuxenpoängen ökar


Japp. Igår var det dags att bli av med Flustret-oskulden. Jag och de tre Sandrorna tog klivet över Flustrets tröskel runt nio-tiden igår med varsin vip-biljett i hand för att bli underhållna med champagne samt gåslever. Med andra ord lyx på hög nivå. Efter en del minglande i det alldeles nyrenoverade och sjukt fräscha flustret bland 99% 40-taggare hamnade vi bland många trevliga människor. Bland annat amerikanaren Robert som bjöd hela rasket på några omgångar drinkar. Mycket mycket trevligt.

En hel del dans utövades på det späckade dansgolvet vilket märks dagen till ära. Träningsvärk är nämligen bara förnamnet.  




Nä, nu drar jag till Wattholma och kikar på bror min för att se att han sköter sig på plan.

vecka 4


Den här veckan har varit riktigt upplyftande i en flitig lärarstudents värld. Mellan de hårda studierna har jag hunnit med, förutom träningar, även vacker skridskoåkning, mysiga nationsbesök och tokshopping en heldag i den kungliga huvfudstaden med brudarna. Innehållsrika och mycket fina dagar. Bilder på det kommer.

Igår, efter träningen var det meningen att jag skulle ta mig ner på stan för att möta upp gänget i klassen för att Stocka lite med alla äckliga brats, dock efter en mycket hård träning så ville inte kroppen riktigt samma sak. Så det blev lite James Bond hemma i sängen med lill-Jagge.
Lite kul att man fick höra av de tappra själar som var med på festen men som orkade pallra sig upp till 8-lektionen imorse att det hade varit ett stort spy-kalas i Floggan utan utgång. Skadeglädjen var stor.

Efter dagens enda lektion, åkte jag ner på stan för att dämpa shoppingsuget, som farligt nog fortfarande ligger kvar och gnager på pengarna, för att inhandla ännu fler onödiga kläder samt två väskor samt vin. En sak är säker efter dessa shoppinggalna dagar, REAN ÄR FARLIG! Den jävlen äter ju upp mina pengar.


Nu är det dags för lunch. Får jag gissa så står pizza på menyn. Inte helt fel.

Ciao.




Albin Gromer



Så himla bra. Nästan så man dör lite inombords. Kolla in hans låtar på the Spotify om ni vill lyssna på bra musik.

--> Albin Gromer

Mr. träningsvärk


Aaah. Hade verkligen glömt bort hur gott kardemumma-skorpor smakar till en kopp varm choklad. Vilket också är det minsta jag förtjänar efter dagens tunga fyspass i Pluggparadisets (ja, skolan heter så) lilla lilla slitna och jättelilla gymnastiksal. Om jag får gissa så kommer Mr. träningsvärk att ta sig ett besök hos mig imorgon. Illa.


and you give yourself away



sportis?


Hm. Jag kom och tänka på min bloggs namn häromdagen när jag gjorde lite reklam för den för mina små klasskamrater. Antagligen det larvigaste namnet som någon någonsin kan komma på. Men men. Alla (över 12) har vi varit 12 någon gång också.

nyrakad och filmsugen (?)


Mm. Lena ben är nog bland det bästa som finns efter man har klivit ur ett nästan för hett bad efter träningen och åtgärdat de småhåriga långa spirorna med en rakning. Det allra bästa med det är nog att det är ett tag kvar tills man ska raka dem igen. För sådär asroligt kan jag ju inte påstå att det är.

Nåja. Imorgon ska jag, förutom att gå upp vid sex som jag för övrigt måste göra i fem veckor till om jag vill få godkänt på åtminstone en av våra tentor, så ska jag till tandläkaren. Har man varit där två gånger under en och samma vecka så börjar det kännas konstigt. Nästan som ens andra hem. Speciellt när ens mamma jobbar på stället. Inte okej.


Nä, nu ska jag och godispåsen kika på en rulle. Tänderna måste ju få jobba lite också.


utgång efter utgång


Helgen som var var proppad med utgångar. Eller ja två iallafall.

Fredagkvällen spenderades till en början med skönsång, heta rörelser, växtnamngivanden och god dryck hemma hos färskinflyttade Madeleine för att sedan avslutas vackert på ett "Mexikanst" Snerikes som inte alls uppfyllde temat. En skön kväll med en alldeles lagom mängd alkoholintag.

Lördagens kväll bjöd trevligt nog på en vistelse hemma hos Ms. Björkenius i Salabacke med dryck, dansmoves, konstiga kortspel, sminkkrig och spännande telefonsamtal. Med en ganska sned start på kvällen så fortsatte vi vårt sneda spår ner på stan och avslutade dessvärre den härliga kvällen på Kalas. Men inte blev det tråkigt för det. Byz var där. Även en och annan lillebror. I alla fall så avslutades kvällen på terassen med en full Jacob samt en riktigt skön norrlänning. Bra kväll det där.


Några få bildbevis från lördagen:


Dj Hanna väljer och vrakar på Spotify

Vin var kvällens dryck

Värden i egen full person!


första skoldan


Jag är redan skoltrött.

!!!


Vart fan är understället?!

bra flow


Torsdag alltså. Det betyder att det är fredag imorn. Det betyder att jag kommer ha kul imorn. Det betyder nämligen spårad utgång med tjejerna.


Idag har jag egentligen inte gjort någonting. Rätt skönt när jag tänker efter, istället för att jag som i vanliga fall blir sjukt uppstressad av att inte veta vad jag ska göra. Mycket ovärt.

Iallafall, vaknade upp vid tolv brevid ett snarkande hafs som under natten snott åt sig allt täcke, ännu en gång. Frukost bestod av gårdagens resterande mat i form av sjömansbiff, hemmagjord potatismos, grönsallad med, som jacob kallar det, "lök-sky" till. Gott. Medan vissa drog till skolan åkte jag ner på stan för att utföra två ärenden. Nämligen;
1. köpa skitböcker till skolan
2. köpa viktig alkohol
Två ärenden som blev gjorda på en timme efter att hela Stora torget glott sönder sig på en liten tjej med fyra alldeles för överfulla lila systemetkassar vid en busshållplats. Japp, det var jag som var den tjejen.
Nu, när man fått i sig lite näringsrika potatisbullar är det dags att avsluta kvällen med lite träning. Och om jag får gissa så ska vi ut i dessa 10 minus och "svettas".


Önska mig lycka till.

6 av dom lyckligaste








vända tillbaka dygnet


Åh. Tvingade mig upp imorse när Jacob skulle till skolan bara för att försöka vända dygnet rätt igen. Frågan är om det verkligen var värt det. Mina ögon kan nämligen inte fokusera på saker.

Idag hade jag iallafall tänkt att göra något nyttigt av dagen, förutom att träna på kvällen så ska jag hem så snart som möjligt för att sedan ta en riktig genomkörare av mitt rum. Rensning är bara förnamnet.

flyttahemifrånsug


Jag. Vill. Flytta. Hemifrån. Nu. Nu. NU.

för dig ska jag, göra det tusen gånger om


Snart så.

Är det dags att utnyttja både min och Jacobs julklapp. Då vi båda läskigt nog, tänker väldigt lika så blev även våra julklappar av samma slag. Nämligen konsertbiljetter.

3 februari är det dags för att se rapparkungen Petter på Katalin. Något jag har höga förväntningar på.
26 februari är det i sin tur Daniel Adams-Ray som man får se live för första gången, även då på Katalin.
Två konserter som man har sjukt höga förväntningar på och som också kommer uppfyllas. Det är jag helt säker på.


Daniel Adams-Ray


Petter


Kolla på två snyggingar under en och samma månad? Tack ja.


ånger


Åh. Ångest.

Inte enbart för att jag inte har kladdat ner något i bloggen på sex hela dagar, utan också för att jag failat en omtenta, för att jag har lyckats vända på dygnet helt och hållet, för att det här är sista veckan på lovet som jag egentligen borde göra något vettigt på och för att det är en massa smågrejer som borde fixas men som konstigt nog inte gör det av sig själva, hur mycket man än väntar.

Iallafall. De senaste dagarna när jag varit för slö för att skriva något så har jag dragit en fika samt en spontan shoppingtur med tjejerna, stått och hjälpt lag att bli inckeckade för storvretacupen, varit förebild och delat ut medaljer med pokal till, sålt korv till hungriga supportrar, käkat finmiddag med familj, suttit i celsiusskolan med ronja och skurat tusentals bord, haft chillkväll hos Sandra och Carl-Jacob med bland annat Liftarens guide till galaxen som innehåll, varit tvåmålsskytt i D3-matchen mot Hagunda, kikat på en halkande Carl-Philip som skötte sig på planen, gått på The Tourist och terassat med bror samt flickvän, varit bakfull, kollat på minst fem filmer och slutligen fått leka elektriker.

Har hunnit med rätt mycket på sex dagar ändå. Får se vad det blir resten av veckan innan äckelpluggandet drar igång på måndag. Något jag verkligen inte ser fram emot. Nä, nu blir det först dusch och sen rensning av disk på jacobs rum. Här ser ju förjävligt ut.


Häj.


det är okej att spåra ur


Borde veta bättre
Borde lugna ner mig
Borde ta en taxi hem

Borde dricka vatten
Borde gå o lägga mig
men kanske inte riktigt än...


Fan vad jag saknar nationerna.


jag kan få dig när du vill


hm


Kan någon vara så gullig och förklara ordet dygnsrytm för mig? Tror jag har glömt bort det nämligen.


kärlek




Fan vad jag älskar den där mannen.

nyårsaftonen 2010


Tänker inte säga så mycket om nyår förutom att det var sådär underbart mysigt och alldeles precis lagom, som man tänkt sig att nyår ska vara.
Inte för mycket och definitivt inte för lite. Till att börja med fick vi sinnessjukt god mat i form av västerbottenmarinerad hummer, tjälknöl med potatisgratäng, sparris och kantareller och slutligen vit chokladmousse med limemarinerade jordgubbar. Himmelskt var ordet.

Svettiga tävlingar, skönt mingel med härliga människor, en hel del skönsång och hysteri vid tolvslaget var lite av kvällens innehåll. Som sagt, ett lyckat och väldigt mysigt nyår.



chillaxing


Jahapp. Då var inventeringen på City Gross med laget avbockad och klar. Ska jag vara helt ärlig så hade jag lite arbetsnoja innan jag satte mig i v70:n och for dit. Det var ju faktiskt ett helt år sedan jag utförde ett riktigt arbete.
Men det gick bra iallafall. Nu tänkte jag nog glassa i sängen med lite avatar, svartvinbärste och havtornsmarmeladsmackor. Det ni.



...

 
Vad håller jag på med?

brejk


Drog precis en Brejk till frukost. Inte helt rätt. Så nu mår man illa istället för att kunna få i sig lite riktig frukost.

Jag vaknade nämligen för ungefär en timme sen. Så ja, nu är den tiden inne då man har vänt på dygnet helt och hållet på lovet. Ska försöka styra upp dygnsuppfattningen i veckan då en hel del arbete med laget skall utföras.
Nä, nu ska jag ta på mig lite kläder och dra ner en sväng på stan för att dra en fika med Madde och göra av med julklappspengar.

Ciao.

RSS 2.0