midsommaraftonen 2011







tagga tagga tagga


Om exakt 12 timmar och 33 minuter sitter jag på sj:s tåg påväg till ett antagligen smockat Borlänge. Shit vad jag ser fram emot den här veckan.


PEPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


152 myggbett


,är precis vad jag har på båda mina ben. Herrejävlar vad med mygg jag måste ha missat igår, på självaste midsommarafton alltså. Jag skyller på ölen.

Mm. Men förutom dessa djävulsbett så hade jag en riktigt trevlig midsommar som till och med gick aningen för fort. Ljuvlig mat, tokspännande femkamp, skönsång, blomplockning och annat smått och gott fylldes gårdagen med. Ett stort plus var ju självklart även att mitt namn kommer få ristas in på pokalen för i år, för tog hem skiten, det gjorde man ju.

Så nu är det bara att packa upp och packa ner grejer igen för på måndag morgon, då är det en veckas tältning bredvid Sandra Wiström som gäller. Peace and love, here I fucking come!


vecka 24 (?)


Tja.

Jag är hemma från los Dalarnos nu ja. En skön långhelg, med många trevligheter. Men sen är det ju alltid bäst att vara hemma, enligt det där talesättet.

Idag firade vi far min som hade 46 fyllda år i skinnet. Tårta och tårta och återigen tårta blev det. Tacka gudarna för att det är träning imorn. Det är nämligen något som behövs.

Imorn börjar vecka nummer 3 i sommarlovsandan. Då händer bland annat lite midsommar, lite träningar, en och annan utgång med flickorna, lite shopping och lite allmänt umgänge med fina människor. Något att se fram emot med andra ord.

Så ja, god natt då.



känn efter



Hur känner du nu?
Känner du någonting?
Hur känner du nu?
Jag väntar mig ingenting.
Då hundratusen ögon stirrar på oss, ingen ser.
Och hundratusen röster skriker efter något mer.
Snälla säg det igen.
Och säg det igen.



resenären


Jahaja. Då var det dags att fara igen då. Som sagt så kom jag hem, men bara för en liten stund.

Den här gången bär det i alla fall av till Dalarna, masarnas hemland. Och nej, det är inte min sommarstuga, som jag tydligen lyckats lura i allt och alla, utan det är min kära mormoder och morfader som har sitt fina timmer-hem där.
Så några dagars slapp-het aka lätt sommarjobb ska man väl kunna klara av. I för sig så packade jag nyss med mig mina nyligen nersvettade gympaskor i väskan med förhoppningar om att jag kommer finna någon form av självdisciplin där uppe och se till att röra på fläcket. Så helt slappt kommer det ju inte att bli (förhoppningsvis).

Gårdagen ägnades för övrigt hemma hos Wiströmskan, där en sjukt spännande femkamp egentligen skulle utspela sig, de äldre mot de yngre. Men fuck eller, sade vädret. Så istället blev det en gammal hederlig utgång med ett besök på (det oftast fjortisfyllda) Skeppet, som var en premiär för vissa. Faktiskt ett helt okej ställe, med mysig utsikt. Efter alldeles för lång tid tog vi oss till slutdestinationen som blev, i ovanlighetens namn Snerikes, som även denna kväll bjöd på fulla dansgolv. Det gillar vi.


Some pics:










mama, I'm coming home


Så. Hemma igen då. För en stund i alla fall.

Helgen spenderades på den gamla goda sommarstugan som från att ursprungligen ha haft ett snorgrönt (!!!) vardagsrumgolv ha rustats upp mer och mer under åren som gått. Chill och bad ute på klipporna, åka lite båt, grilla kött, spela tennis, sällskapsspel, hjälpa till och bära grus, kolla på långfilmer och gå mysiga promenader.
En vanlig helg på stugan helt enkelt.

Idag blir det ännu mer bad. Denna gång i något vid namn Vällen. Fråga mig inte var det ligger, jag är en sån som litar på föraren ja, bara hänger med. Blir nog bra det där.


Hej
















dagens hunk


Efter gårdagens franska kvällsfilm, Heartbeats, så står idag Niels Schneider för "dagens hunk". En riktig läckerbit.




Se och njut.

Sveriges kanske mest aggressiva fågel



Hej hej hallå dagboken.


Nä, nu krävs det fanimej lite bättre update i den här bloggen. Speciellt när man precis gått på sommarlov och grejer. Då om någon gång borde man ju ha tid till det här.

I alla fall. En hel vecka har gått sedan Sofias "lilla" sommarlov tog sin början (vi lärare får verkligen inte snålt med ledighet, den saken är klar). Alltifrån karatefyllor, grillningar, orvars-besök, glassätande i mängder, ta farväl av folk, fystränande, badande, snerkande, landslagsmatch-kikande, pluggäcklande och bara allmänt chillande har hunnits med hittills och ändå har jag inte hunnit med att göra något nyttigt. Guld.


Dock är ju just sommarlovet till för att göra ovettiga saker? Det är ju då som man bara ska typ tänka på sig själv och njuta av att skolan inte existerar just då. Fast vänta, det gör den visst. Vissa gjorde nämligen det valet att lägga två sommarkurser på axlarna i sommar. Underbart. Dock är ju det där csn:et aldrig fel att få heller. För att ligga med laptopen i gräset och utföra sin kurs, och faktiskt få pengar för att man ligger och solar, det, det är ju ganska värt.


Mot matematikens värld, och vidare!

there's no time for us


Kikade precis på en av de absolut bästa dokumentärer som någonsin skapats. Se den, Broder Daniel forever.



there is no time for us
there is no time for us
oh the world won't understand
it's left no time for us

I love a girl I'll never see her again
she was so young I'll never see her again
she was so young
I'll never see her again

what is worthwhile in the world
if you can't be with the one you love
what is worthwhile
we'll be forgotten when we're gone

if I could change one thing in life
I'd make time for us
if I could change one thing
I'd make time for us

no time for us
no time for us
no time for us...


en dag med söt-Sandra



dagens hunk




Bradley Cooper

 


RSS 2.0