I can't get enough


Såja. Fredag och grejer. Sitter hemma hos päronen och drar i mig en tacobit och lyssnar på gamla låtar. Inte helt fel.

Men kvällen är ung. Ska till Gabbilito ikväll och fira hennes dag med presenter och tilltugg. Skulle tro att det vankas Värmlands till kvällen. Untz untz. Lite småtaggad sådär.



Hörs. Tja.

you'll never walk alone.


Jaohapp. Då var den helgen, måndagen och tisdagen över. En riktig brakhelg rikligt med innehåll. Det gillar vi.

Den här veckan kommer bjuda på en del den med. Orientering är det nu fokus på i skolan. Inte en, men två seriematcher till helgen. En hel del skrivande på en viss fjällnora-rapport som måste in nu på söndag också. En del städande och fixande i lägenheten, lite födelsedagsfirande och kanske till och med någon sällskaps-öl där någonstans. Vore som trevligt.

Just nu känns det som jag har tusen grejer innanför hjärnbalken som måste göras och inte göras. Hatar det. Hatar stressen som bankar på dörren och vill in. Fuck eller. Ska försöka tänka ta en dag i taget och försöka njuta av den så gott det går. Varje dag är ju faktiskt olik den andre. Varje dag borde tas till vara på på bästa sätt.


Imorn är en helt ny dag med nya möjligheter. Låt oss hålla tummarna för att den dagen är på min sida.
Over and out.


Lasse


Tänk om jag ångrar mig, sen ångrar mig igen?


Storvreta IBK - Saga


7-1 slutresultat. Stabil seriepremiär-seger!


dagens hunk


Pär Lernström. Kan ju inte sluta dregla över idol-hetingen.

spenderaren


Åh, 22:a idag. Vilket betyder pengar imorgon. Is good.

Alltså är idag en sådan där dag då man faktiskt får spendera en del av ekonomin på onödiga saker som man egentligen inte behöver.
Så efter friidrotten vi hade på studenternas imorse blev det en sväng ner på stan med fina Gabriella för dels lite presentinköp, dels egoköp. Egoköpen bestod av en rouge, en mascara och en ärmlös skjorta i svart linnetyg med ett hål på ryggen. Trevligt trevligt.

Kvällen kommer ägnas i Fyrishovs A-hall med stiliga elitseriespelare på plan. Storvreta - Sirius är en match man inte vill missa i första taget. Kommer bli grymt.


Nu, inredning av lägenhet. Tja.



dagens godaste




Köpte denna skönhet häromdagen av en ren slump när jag var in en sväng på S:t Pers Ica. Det visade sig att det skulle vara mitt livs (saft-)köp. Smakar absolut inte jordgubbar eller vattenmelon, inte någonstans. Smakar bara godis rakt av. En riktigt festhöjare i vodka-glaset skulle jag tro.


42 brödrostar!

sönderpackad


Hej och hå. Ska jag vara helt ärlig så är jag inte klar med flyttandet än. Då har det ändå gått 21 dagar sedan jag fick den där ovanligt silvriga och vackra nyckeln i min hand. Kan vara så att jag är den mest långsamma flyttaren i hela universum.

Men imorn smäller det. Då ska fanimej allt in och på sin plats. Rätt skönt att äntligen kunna få sitta någonstans förutom på sängen, kunna röra sig på mer än 10 kvadratmeter, kunna laga riktig mat då man kommer fram till köket och det roligaste, att få sätta igång och inreda skönheten. Mmm.


Klockan ringer vid 06 imorgon så nu är det tack och godnatt. Tack och godnatt.


fryslorten


Åh. Fryser fan ihjäl. Förstår verkligen mig inte på Uppsalahem när de inte sätter på värmen i lägenheterna förrän det är typ 50 minus ute. Minst. Tror helt ärligt att dom vill frysa ner sina kunder.

Från det ena till det andra. Uppdateringen har varit rent ut sagt odräglig den senaste tiden och som vanligt kommer jag skylla på tiden som inte finns. I helgen spenderades all tid uppåt i landet, nämligen i staden Falun. Innebandycupen Sportnik cup utövades och fick en semifinal med straffar som slutresultat. Bra spel, bra cup, bra minne.

Och nu gäller det att ställa om fokuseringen på inget mindre än Fjällnora. Camping är tydligen en examination som man måste klara för att kunna bli idrottslärare. Så ligger man på en solstol med en öl i vardera hand under en vecka medan resterande klasskamrater knyter knopar och paddlar kanot i forsande regn så får man banne mig skylla sig själv och göra allt på egen hand. Och med tanke på att jag fryser nu, inomhus, så kommer jag väl antagligen avlida i ett 3-gradigt tält imorgon. Mysigt.


Detta kräver en öl på inget mindre än orvars. Med trevligt sällskap dessutom. Hej.






studentskada


Jag: Händer i veckan då?
C-J: Nja inte mycket, ska nog ta en vit vecka.
Jag: Ah okej.
....
Jag: Men ska du ut något i helgen?


fy fan alltså


När något tjuter vid 06.00 i öronen som gör att man tror att man har fått tinitus för en sekund och inser att det är väckarklockan, då är man tillbaka i verkligheten igen.


spanjorskan har nu landat


Kingsstreet


Nu har det hänt. Jag har nycklarna liggandes framför mig. Jag har fått en lägenhet. En alldeles alldeles egen. Inte bara det, den är dessutom hur fin som helst och ligger inte mindre än 2 minuter från Stora torget. 1 minut om man går i rask takt. Helt okej alltså.

Nu gäller det alltså bara att packa ihop all skit så man kan få flytta någon gång också. Har en hel bunt med inredningsplaner i huvudet och mina fingrar kliar. Vill ha det klart nu nu nu. ^

Kommer dock inte flytta förrän typ nästa vecka, när jag är hemkommen från mysiga Malaga med min lilla familj. Åker nämligen på lördag. Det går bra nu.




Kommer bli guld.


att vilja ha


orkar


inte





vänta 


längre



RSS 2.0