Knyår

Firar tydligen något vid namn "Knyår" i flogstas låghus idag med en hel drös av pojkar. Med andra ord en jävla massa testosteron, poker, öl och lite fotboll på det. Som tur är så tror jag att jag föddes med en hel del testosteron i kroppen för jag gillar nämligen detta. Like på facebook alltså. Något som borde tilläggas är väl kanske att jag är lite full. Bara lite full. Eller?
I love you guys.

att köpa eller att inte köpa

Det är den största frågan.

dan före dan

Mmm.
Kom typ precis hem från några timmars slalomåkande här i Rättviksbacken. Satt inte helt fel det. Speciellt inte låren. Dom dog kan jag ta och meddela, utan att överdriva. Var till och med tvungen att stanna efter halva backen just för att sträcka ut låren. Helt sjukt. Benfys efter jul, det är något som är givet.
Så nu sitter jag inne i mormor och morfars stuga och myser medans hälften av folket är på badhuset och resten är ute och promenerar. Tror jag ska ta och köra en liten sova-middag-paus snart. Man börjar ju tydligen bli gammal. Kommer faktiskt ihåg från när man var en liten parvel hur konstigt det var med de vuxna som jämt gick och lade sig på dagarna och sov någon timme. Jättekonstigt. Idag låter det bara logiskt i mina öron. Ren logik.
Nu ska jag vila. God jul typ.

checklistan

Skriva tenta                      - CHECK
Packa inför Dalarna  - CHECK
Fixa julklappar         - CHECK
Julstädat                  - CHECK
Tagga för match       - TOKCHECK
Mot Almunge för fan.

appdejt

Åh gud.

En av de skönaste känslorna i världen är väl ändå den när man väl sitter där och tittar på sitt hörn av inslagna julklappar som bara ligger och glimmar fint. Äntligen är jag klar med dom. Dom där julklapparna. Som varenda jävla år skapar någon form utav prestationsångest och stress. Varje år. Men nu så. Nu kan jag fan slappna av i en hel vecka. Värt.

I innebandyvärlden flyter allt på som vanligt. Vi ligger just nu tvåa i serien med Stenhagen tätt bakom och Alunda tre pinnar framför. På onsdag är det match mot Almunge som gäller. Då är det krig.
När det gäller studerandet så är det skridskor på schemat imorgon. Sjukt nice. Tenta nästa vecka dock. Dags att börja plugga? Svar ja. 


Nä. Nu är det göra-nytta-dags. Dusch + städ + plugg är det som gäller.
Tja!

pälsmössan på


i cheeseburgaren:

FUCK YOU SALTGURKA!!!!!!!!!!!!!!!

dagens låt

Nephew. Ett danskt band typ. VA FANGOOL. Kolla in den. Typ nu.

idrottsdidaktiska utmaningar

Sitter på blåsen och skriver en massa skit vid namn verksamhetsförlagd utbildnings-inlämningsuppgifter. Mummmmmmmmmmmmmma!



Kan inte någon vänlig själ komma hit och skjuta mig?

Tjuvarnas julafton

Årets julkalender. Passade på att se den på svtplay igårmorse när jag försov mig från min HLR-examination för ovanlighetens skull. Som tur var så kunde jag komma lite senare än min utsatta tid. Och få g och grejer.
Jävla mobil. Ska ta och köpa en riktigt fin mobil i julklapp till mig själv på typ mellandagsrean. Det här funkar ju verkligen inte längre. Ibland har jag ju tur bara jag kan smsa med människor. Gah. Blir galen snart.
På tal om att bli galen förresten, värmen från Uppsalahem har nu kommit! Åh så överlycklig jag blev häromdan när jag kände på elementet och det för en gångs skull var varmt! Trodde knappt på mitt taktila sinne till en början. 


För övrigt så är det match nu på morgonkvisten. Det är därför jag är uppe och drar så hiskeligt tidigt. SIBK-Stenhagen, Allians A, 8.30. Mycket välkomna alla morgonpigga dårar!

RSS 2.0