stolt tjej


YES. Äntligen har jag lyckats få lite sprutt på bloggdesignen. Kunde liksom inte bli sämre än vad det var innan.

dagens låt


Sean Banan – Skaka Rumpa

När jag vaknade imorse hade jag den här låten på hjärnan.


Jag ska aldrig mer vakna.

när planeterna stannat


Aaaahh. Mina lår är förstenade. Jag kan verkligen inte röra på dom. Undrar om det är farligt att ha såhär mycket träningsvärk. Inte mår man bra av det i alla fall.

Idag var planen att ligga ute och pressa sönder både kropp och själ i solens strålar, men icke. Helt plötsligt gör sommaren en skarp u-sväng och ger oss storvretabor åska och blixtrar istället. Tack för den. Nu kan jag bocka av den läskigaste dagen i mitt liv.

Som återställare blir det lätt godis-ätande till den läskigaste filmen jag kan hitta. Ciao.

du har ingen aning


ränna runt


Värst vad man ändå hinner med mycket på ett sommarlov. Sedan hemkomsten i söndags har jag rännt runt en hel del.

Jag har hunnit:

-besöka Märsta
-skrivit på ett kontrakt
-sprungit storvretaspåret
-hyra en film
-headbanga i ekonomikum
-svettats på en madrass
-blivit väckt av en motorsåg
-glassat på stan
-wiiat super mario galaxy

Jaopp. Och mer lär det bli, för än är det fanimej inte slut.


Spanien vidare


Tack vare kungen, David Villa.

Spanien-Portugal


Ligger och gör mig mätt på några rostade mackor till spanien-portugal-matchen. Må den sista åttondelsfinalen bli den allra bästa. Men det kommer den bli, garanterat. Med en snygg Ronaldo i portugal och en för het David Villa i det spanska laget så blir man omöjligt missnöjd.





trevlig fucking midsommar


Nu åker jag till stugan och justerar brännan, fiskar aborre och firar midsommar som aldrig förr.

HÄJ

en träning i röbo


Aah. Det finns verkligen inget värre än ett fyspass i röbo med storvreta ibk dam. De drar verkligen fram kämparglöden ur en som tydligen finns långt långt där inne någonstans och lägger det på allt som har med rörelse av kroppen att göra. Vilka pass alltså. Död är bara förnamnet.
Idag körde vi mördarbacken dessutom. Riktigt riktigt jobbigt och samtidigt lite saftigt att få känna på mjölksyran igen. Var ett tag sen.

Aja, nu är det vila som gäller iallafall. Fokus på midsommar, som min tränare menade.




/ Sofia "the beast" Ek-Berggren

för varmt


Kan man skriva ut sömnpiller för att man inte kan somna på grund av att det är sommar?


nyttig tisdag


Dagen till ära vaknade jag med den värsta träningsvärk jag någonsin haft och ungefär 58 kliande myggbett. Charmigt.

Dock blev det lite fler nyttigheter gjorda under dagen. För det första gjorde jag en insats i min vända-på-dygnet-curse genom att kliva upp redan klockan tio för att ta mig ner på stan och chilla runt med sandra. Efter ett tag på stan for jag till min kära morbror och hans fru plus kusiner. Då var det dags för lite arbete. Några vändor med gräsklipparen och fönsterputs i högsta hugg var det som hanns med. Bättre än inget. Nu är man på banan igen på plånboksfronten.

Får se om jag kan hålla dessa nyttigheter i fortsättningen. (Skulle inte tro det.)


kent




Brinn hjärtat brinn
Du vet du kan förändra allting
Det blåser genom staden i natt
Hör du sanningen, den lät som ett skratt

Brinn hjärtat brinn
Vår fiende är rädd om sitt skinn
Det räcker med en gnista ett bloss
Dom skulle vilja vara som oss

Visst känns det som att kärleken väntar


en onyttig måndag


Hatar att inleda morgonen med huvudvärk. Usch. Som tur är så sker denna upplevelse endast 4 dagar i månaden. Skönt det.

Idag har jag inte gjort ett jota. Då märker man verkligen att sommarlovet har tagit sin början. Tog mig upp vid ett, har suttit vid datorn och gått igenom hela min mobilfilms-samling, knaprat på en äcklig gammal pizza och självklart uppdaterat facebook om mitt liv. Noll nyttigheter på en hel förmiddag. Ganska bra gjort. Tur att man ska upp till storvretaspåret och svettas ur sig lite fett med lagkamraterna ikväll i alla fall.

Hej hej.

löv


Hur lyder definitionen för kärlek egentligen? Jag har glömt det.



french girl





dagens låt


Bara för att det är VM och för att jag blev kär i den när jag var i Paris.

Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song)


grattis pappa


Idag fyller far min ett år äldre. Grattis till honom.




Paris var bra skit


Hej och hå.

Efter några dagars usel uppdatering efter hemkomsten så är det dags att ta tag i tangenterna och låta huvudet prata.

Paris var i alla fall helt underbart. Vi gjorde verkligen allt som går att göra i den fina staden, från att stå 310 meter högt upp ovanför vattenytan på eiffeltornets spets till att gå på erotikmuseum och dricka vattenmelonsmojitos på hard rock café. Riktigt värd resa. Kul att få se hur fransmännen beter sig och hur de använder sin (verkligen) urusla engelska också.

Dock är det lite skönt att vara hemma ändå. Man uppskattar ju alltid det man inte har, så i detta fall Sverige. Förutom språket så märkte man att säkerheten, det drickbara vattnet och framför allt renligheten är något som Sverige är bäst på.

How about some bildbevis then.











Over and out.




HEMMA


Nu är jag här igen.

Au revoir!


Mm. Egentligen borde jag ligga och sova och tagga för uppstigningen som ska ske om exakt tre timmar och fyra minuter just nu, men det gör jag ju självklart inte i vanligt ordning. Paris verkar iallafall vara en väldigt fin stad efter att man sett på lite bilder och så, och det är verkligen något jag skulle vilja bocka av från min "måsten-i-livet-lista".

Jaja. Nu är det sova som gäller. Så, au revoir!

Paris-dags




På onsdag kommer jag vara där uppe!


hjälp sökes


Ahh. Jag blir snart galen av att min bloggdesign är så ful.

HJÄLP MIG NÅGON!

ögongodis


I och med att det föregående inlägget blev onormalt långt så bjuder jag på lite ögongodis från veckan, för de som inte orkar läsa alltså.



subway med fina pinglor



ekohäng med sköningar


vattenpipan var med


grill med mattevännerna


spontankrash av buzz-fest


häng i ekoparken den tredje dagen


I love you guys


bror min tog studentan


han har alltid varit sig lik den där pojken



en vecka av guld


Ja herregud säger jag bara. Den här veckan har varit riktigt galen. Fast på ett bra sätt då förstås. En liten recap  kanske skulle sitta bra.

I måndags så gled man ner på stan för att träffa goa Hjo-, Smögen- och Uppsalamänniskor. Lite subway och glass i den hettande solen gjorde min förmiddag. Sen hem och ladda inför träning med ny löptränare. Kul träning med varierande och träningsvärksframkallande övningar.

Tisdagen bestod av en heldag i staden. Undvek hemmet så mycket som det bara gick genom att steka i ekeby, hälsa på goda vänner, ta en glass med amanda, tillföra bärhjälp till Sandra och Joppes inflyttande i Rackarberget sist men allt ifån minst, sitta i ett fullspäckat ekonomikum, vattenpipa och inmunda alkohol med många många fina människor.

I onsdags blev det segstart hemma i solen, och även storstädning av rum. På kvällningen avslutningsaktig grillning i ekonomikum med bland annat mattevännerna. Kvällen slutade på Snerikes brygga med relativt tidig hemgång.

Torsdagen bjöd på shopping i Gränby med mormor och sedan umgås i ekonomikum i vanlig ordning. Bolla med fotboll, tok-kasta amerikansk fotboll och sjunga Viva la vida till Christians gitarrspel var några av aktiviteterna. Kvällen avslutades även denna gång på Snerkan.

I fredags tog min bror studenten. Mycket fint ögonblick som man inte glömmer. Sjukt nostalgiskt att se alla åka flak och vara galna. Var till och med tvungen att ta fram myssen själv, så jag sprang runt med den under hela mottagningen. Värt. På kvällningen skulle jag sett Markus Krunegård på v-dala men fick för mig att missa det istället genom att sitta med folk i stadsparken istället. Så kan det gå.

I lördags var festen inte slut utan fortsatte direkt efter att jag vaknat upp från Simons soffa med blåmärken över 68 % av kroppen. Efter ett onyktert besök på systembolaget så bar det av hemåt för ny uppladdning. Festen utspelade sig i Hannas hem som snart fyller 20. Mysig tjejmiddag med härlig avslutning på Norrlands 04-gasque.

Idag söndag, blev den utvalda dagen för slapphet. Film i staden och glassätande hemma.


Nu tror jag att det kommer bli aningen lugnare i mitt liv framöver, då jag faktiskt måste förstå att jag inte är gjord av pengar. Men det blir ju lätt såhär när alla bara åker hem och håller på. Då måste det ju firas. (...)


.


Hej.

RSS 2.0