en veckas händelseförlopp


Ja, som ni ser själva så var det Jacob som stod för de föregående två inläggen. Trevligt trevligt.

Den här veckan har faktiskt varit ovanligt händelserik för en gångs skull.
I måndags hände inte så mycket förutom att jag gick i skolan i vanlig ordning, åkte och skrev på mitt livs första hyreskontrakt och kikade Harry P med flickorna.
Tisdagen bjöd på en trerätters middag med Madeleine på snerkan samt spontan-utgång på det.
På onsdagen var det en sån där soffliggardag med en hel del matlagningsprogram och facebookande som innehåll.
I torsdags provade jag och Jake the snake på V-dalas goda hamburgare samt kikade på Kronjuvelerna med stans enda Akterin.
Och igår fredag blev det förutom ett efterlängtat och ovanligt härligt fyspass, skapades hemmagjorda club sandwich:s med en fin utgång på bj på kvällningen.


Nu ligger jag och min kära pojkvän som två döda sillar i varsin soffa och kollar på när Manchester city irrar runt på plan. Precis som det ska vara. Och imorn drar jag iväg på träningsläger i Falun i fem dagar också. Har sällan varit så taggad.


Älska innebandyn!

Veckans Heting: Alicia Vikander


TJABBA ALLA GOA OCH GLADA


Tjenare alla stekare i sommarvimmlet!

Jake the snake här! Jag sitter bakom spakarna och ska gästblogga på fia ponkens blogg. Jag firade min semester igår med att gå ut och dricka lite för mycket av det goda! Men de var de värt !! Idag tog jag mig tillbaka till Uppsala för att umgås med sofipropp. Nu efter en viss tid utav återhämtning på sofflocket så har jag styrt upp lite matematiskexpertis till sofias stora glädje! Tack Simon! Nu ska vi nog ner och trycka en hamburgare på stan för att sedan möta upp Slakterin på en slängbira och bio! det ska bli mycket trevligt må jag säga! Får se om Björta Gustavsson kan spela en seriös karaktär! Det var allt från mig denna gång! Kanske våldgästar fler gånger!

Ta de lungt och gör inget jag skulle gjort!
Baj Baj

GAL1




JAG FICK LÄGENHETEN PÅ KUNGSGATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH.



Jag är lite glad nu.


life-update


Det har ju hänt en del sen sist jag skrev. Och istället för att skriva mer skit så visar jag istället vad som hänt. Voilá.



Fira ett år med den man älskar.


Paddla kanot med fjortisar.


Få upp aborrar på sommarstugan.


Gå på förfest i Salabacke.


Cykla bredvid soluppgången.


Fira kära vänners födelsedag.


Strosa runt i Stockholm en heldag.


Ta ett dopp eller två i Lyssnarängen.


Grilla korv i stadsparken.


Gå på salsa-kvällar.


Ja, det är väl ungefär det jag har hunnit med sedan sist. Har med andra ord försökt att utnyttja sommarlovet så mycket som det har gått. Och ikväll blir det ännu mer galej. Tacogratäng samt Nile City med skönt häng i Luthagen. Lite Birger på det. Blir nog fint det.

Ciao!


(Vad gäller den där lägenheten, så vet jag inte om jag får den ännu. Så fortsätt hålla tummarna för fa-an!)

dagens hunk


Ryan Tedder, OneRepublic:s sångare. Typ dör av dregel.

lya-galen


Oh shit. Har nog aldrig varit så spänd i hela mitt liv som jag blev från och med gårdagen. Då gick jag nämligen in på denna välkända, men tyvärr också rätt värdelösa hemsida (för en student), uppsalahem. Jag ligger nämligen etta på en studentlägenhet på inget mindre än självaste Kungsgatan. Helt sick. Så ja, nu går man runt på helspänn 24/7 och hoppas innerligt på att ingen äcklig stekare ska hinna före mig och klicka på ja-knappen.

Jag menar, en stekig lya på Kungsgatan skulle ju inte sitta helt fel!


Movits!


Shit vad "Movits!" är bra. Sitter och diggar deras musik medans jag fyller på med en Corona och nästan bländas av fläkten som sitter på högsta varv och gör nytta på skrivbordet i detta 30-gradiga rum. Dör fan snart.

Ikväll blir det i alla fall utgång dagen till ära. Grill i salabacke och sen lite brygga på det. Kan ju inte bli bättre. Så, ska ni på bryggan ungdomar, ses där!


Wooooooooooooop.

hälsonörd


Suck. Nu sitter man här igen, fast i matteklistret till min sommarkurs och kommer ingenstans. Har verkligen provat med allt känns det som. Men fuck eller. Hatar trigonometri. Dock älskar jag ju csn. Jobbig kombo det där.

Idag har jag faktiskt lyckats hålla mitt ord med tanke på att mitt sjukt hälsosamma liv skulle börja idag. Jojjomen. Har faktiskt räknat matte under dagen, fått i mig kyckling med nudlar, ränt sju kilometer med intervaller och fysträning därtill, ätit lax och potatismos och räknat ännu mer matte. Något nöjd.

Och imorn blir det in till stan och köpa en dyr bok till nästa äckliga sommarkurs som börjar nästa vecka. Dock tror jag att "Universums byggnad" har lite mer att bjuda på än "Förberedande matematik inför högskolan". Får verkligen hoppas på det iallafall.


Natti.

ensam och övergiven


Usch, vilken värdelös dag. Idag har inte gjort något vettigt överhuvudtaget. Visst, nu har jag faktiskt hållt igång och varit ute på äventyr de senaste fem dagarna så lite vila vore ju egentligen på sin plats. Men nä, det gör ju bara att man blir sjukt rastlös och ensam så fort man blir lämnad kvar själv i ett stort hus. Ett stort minus är ju dessutom när man saknar det där vid namn internet. Värdelöst.

Men en av de sakerna jag faktiskt fick gjord idag var att kolla in filmen Due date som jag har fått rekommenderad. Stört bra film som man faktiskt garvade till både en och två gånger. Och det är inte varje regissör som lyckas få Sofia att dra på giporna till film. Nix pix. (Så ja, den ska ses av alla som inte sett den. Om ni gillar att skratta alltså.)

Imorgon börjar mitt nya, hälsosamma liv för övrigt. Fyra träningar i veckan är målet, noll alkohol samt riktigt bra kost. Håll de hårdaste tummarna för att det kommer hålla.


Nu ska jag dra ännu en rulle i min ensamhet. Tja.

 


hälsningar från altanen



who's gonna save the world tonight?


Mm. Börjar äntligen bli någorlunda mänsklig igen efter en veckas boende i ett 50-gradigt tält (utan att överdriva). Skönt det. Dessutom börjar förkylningsbakterierna lämna min kropp och antasta någon annan stackars själ där ute istället. Guld.

Ikväll blir det öl också. Som att jag inte fick nog av mina tio samt den där umbala-boxen som jag knappt fick i mig förra veckan. Nä, tydligen inte.
Tydligen så vankas det en gammal hederlig pubrunda också. Det var ju inte igår.


Önska mig lycka till.

väntan




vill känna dig



vill höra dig




vill lukta dig 


vill se dig



vill smaka dig


vill ha dig





vill inte vänta längre.


Peace and Love


Ahh. Har verkligen inte ens orkat lyfta på händerna och skriva något de två senaste dagarna jag varit hemma från peace-veckan. Men nu så, nu kör vi.

Kom hem runt fem-tiden i söndags, efter att min käraste pojkvän faktiskt åkt 16 mil fram och tillbaka till Borlänge endast för min skull. Snuttegull. Och söndagen och måndagen har endast ägnats åt att ja, göra det som man gjorde minst i Borlänge, sova.
Så nu är man ganska jätte-groggy i kroppen. Skulle tro att denna känsla kan liknas vid det som kallas för jet-lag. Typ så.

Men i alla fall, peace-veckan var sjukt grym och uppfyllde alla förväntningar man kunde ha. Precis alla konserter var helt perfekta, camping-hänget var skönt, god mat och bra uppstyrt. Riktigt nice för att vara den första festivalen någonsin. Tips till folk som aldrig gått, GÅ!!



RSS 2.0