deppan i string.

Vad ser sofia just nu?

Hon ser en amanda två stolar till vänster om sig, som sitter som vanligt och testar att googla allt som kommer upp i hennes obehagligt smarta hjärna.

Hon ser en sandra till vänster om sig. Hon sitter och skrollar upp och ner 255 gånger på sitt nyskrivna reportage för att se att verkligen alla ord är rättstavade (så att hon inte ska behöva skämmas inför hennes sv-lärande mor).

Hon ser en karin till höger om sig. Hon sitter och hostar varannan sekund som hon gjort i två veckor nu, tack vare hennes envisa och dumma förkylningsbakterier som aldrig vill sluta ha party i hennes kropp.

Hon ser en textkommunikationslärare som sitter och glor på sin bärbara dator och som inte har sagt ett ljud under hela lektionen. Trots att hon ser en sofia som har suttit varenda lektion hittills och skrivit på sin blogg. Hon sitter säkert och tänker att:
 "Den där duktiga flickan, vad hon nu heter, är redan klar med allt arbete så hon kan absolut få sitta och göra skitgrejer på internet."
Eller så tänker hon kanske på Johnny Depp i C-string.
Vem vet?


Nu slutar vi.

Kommentarer
Postat av: mrs. umeå

mohahahhaha.. en lärare som sitter och tänker på johnny depp i string.. har jag fattat rätt eller?? e hon så desperat.. får hon inget hemma eller...hahahha

2008-11-14 @ 13:15:07
Postat av: Amanda

MMM jag är obehagligt smart. Det var säkert därför det gick obehagligt dåligt på provet ;)

2008-11-14 @ 17:42:42
URL: http://amandaan.blogg.se/
Postat av: Anonym

>>mrs.umeå : haha, jadu de verkar inte bättre xD



>>Amanda: japp. ljugare. ^^

2008-11-14 @ 22:50:11
Postat av: Anonym

//sofia

2008-11-14 @ 22:50:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0