rulltårta också.

För alla er som inte har något liv och som mycket hellre vill veta vad alla andra har för sig i sina liv, här kommer ett exempel på vad sofia hade för sig i helgen.

fredagen.
Skolan hela dan som bestod av en stor sörja av: en tesked engelska C, en matsked fysik B och ett decilitermått matte E. Efter detta bar det av hemåt till det lilla gröna huset i storvreta. Efter en timmes hemmavistelse med jordgubbar i magen fortsatte man mot innebandyträningen med glädje. Efter denna utfördes en snabb liten dusch för att sedan ta det underbara fordonet, som absolut alltid kommer i tid, speciellt när man har bråttom, bussen.
Tillslut framme hos lilla Malvan, droppa innebandytjofset, brumma vidare med cyklarna till den fina stadens lilla centrum. Escobar var målet. Vi nådde målet. Vi var målet. Mycket trevlig kväll, många fina människor kunde skådas, mycket goda "icke"-mojitos som dracks under kvällens lopp.
Efter att vi kände oss klara där, fortsatte vi en vandring i det vackra uppsala för att se om det fanns någon annan fest man enkelt skulle kunna smälta in i, men icke.
Det var bara att brumma vidare med cyklarna hem till Malvan. Där få ett mycket lärorikt samtal från ingen mindre än den tuffaste tuffingen i världen. Sedan bums i säng.

lördagen.
Väcks av en gastande Alberto som säger att det bara är kärringar och småungar som sover nu, vid elva-tiden. Masade oss upp till ett sött frukostbord som innehöll precis allt ett sött frukostbord ska innehålla. Vidare till stan med malvisen. Kikandet av skor var mycket trevligt. Efter ett litet besök på det välkända panini bar det av hemåt ännu en gång, mot det underbara, vackra alldeles förgyllande storvreta.
Vä hemma blev det allmän mental laddning inför den stora kvällen med guitar herot i spetsen. Amanda kom gåendes fort som tåget så fort hon fick reda på vad kvällen skulle innehålla. En kväll späckad med rekordmycket skratt, skapandet av vissa "listor" och rulltårta.

söndagen.
Njutandet av att man kunde ligga och segdra i den sköna sängen då man kom på att det faktiskt är vintertid som gäller nu. Vidare till jobbet. Jobba jobba jobba. Komma hem, äta spaghetti, sitta vid datorn. Äta ett marie kex.

Ja, ungefär så såg väl min helg ut i stort sett. Får se vad för roligheter som dyker upp i veckan.

Tills dess,

so long suckers! ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0