ingen sailor moon längre.


Åh vad skönt att vara hemma. Visst, det är skönt att komma bort från allt ibland.
Men det är alltid skönare att komma hem.


Det som hänt i övrigt under min vecka:
I måndags så blev det en tur på stan med amandan på stan med bland annat en del glassätande och även läskigt guldfiskjagande. På kvällningen var det dags att ha en fin gathering med många små fina filurer i den lilla lägenheten. Mycket skratt, guitarhero, poker och mörk öl var lite av det unika innehållet.

Tisdag, den dagen då sofia tog det stora steget. Till frisören. Med sandran och gabbin som stadig backup så gick vi med raska steg mot det ganska svårhittade hair team. Efter klippningen och konstaterandet att möjligtvis massagestolen och absolut inte själva klippningen var värd 500 jävla spänn så gick vi med vattnande munnar mot glasskisosken. Lite skvaller vid fyrisån och sedan hemfärd.

Onsdagen. En ganska lugn dag till en början. Senare, runt åttatiden var det samling hos sandran med förfest som huvudämne. Mycket guitarhero och för många öl. Sedan vidare mot det fulaste stället av dem alla. Trots att det var stora godisskålar som cirkulerade och även ett stort långt bord av mat som man möttes av så fort man klev in på det enda dansgolv som var öppet under kvällens gång så blev pipelkvällen något utav en besvikelse. Vid stängning så gick vi vidare hem till sandran för att uttnyttja hennes sålda soffor med lite shorts å lite t-shirt.

Torsdag. Fara hem, något sliten med bussen och börja packningen till masland. Åka bil sjutusen mil. Komma fram, få påskmat och snaps i magen.

Långfredag, som också kändes oerhört lång, spenderades en del i vackra leksand. Gå på gågatan, fika i sött fik och köpa nitlotter. Mys.

På lördagen åkte vi in till det lilla rättvik. Bland annat en kavaj, två väskor och två bälten shoppades i den lilla byn. Blev även glassätande och en sväng ut på den 600 meter långa långbryggan som låg i den fortfarande istäckta siljan. Varmt och nära sommar.  

Söndag, dagen då det bara blev kortspel, korvgrillning, svart potatismos och packning. Sedan mot uppsala. Vid hemkomsten var det bara att byta om, sedan vidare in till staden för att träffa fina vänner och ta en öl på terassen. Mycket trevligt.

Idag, måndag. Känns som en ganska stressig fast ändå inte alls stressig-dag. I bakhuvudet har man alla miljoner läxor som man egentligen borde göra men som man undivker. Det där jävla valet, om att man ska bestämma vad man vill jobba med i fyrtio år framåt som man absolut borde göra, men som man undviker. Nej, nu ska jag äta grillat. Mums.




PUSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0