week 52








3D-nördar på avatar-filmen




I måndags så blev det först ner på stan för att träffa småflickorna och fika gott på Åkanten. Mysa ett tag, sen hem och städa rum. Filmkväll med fint sällskap. Strandvaskaren och The Wickerman var två filmer som sågs.

Tisdagen bjöd på julbak med flickorna hemma hos mig. Pepparkakor, ischoklad och brända mandlar skapades som tidigare visats. Mys. På kvällen, städning städning städning av rum.

På onsdagen blev det att fara ner till stan och träffa Malva, Sandra och Gabbi en stund på stan för en matbit på panini och lite allmän julshopping. Senare lite mysfika med Gabbi på storken och julklapps-letande med Simon. Cheesburgare, hyra Drag Me To Hell och Knowing, dricka öl och bada bastu bestod resten av kvällen av.

Torsdag, julaftonen då. Gröt till frulle, umgås med familj och släkt, äta för mycket julmat och tusen kilo godis, somna till kalle, hälsa på tomte, öppna julklappar, somna till karl-bertil, umgås och spela kort med släkt, se på film, sova.

På fredagen bar det av med tåget till Skyttorp för lite socialisering hemma hos Micke. Vidare in till stan för att se Avatar med 3D-glasögon på. Efter detta vidare till terass för en öl och en orgasm.

Idag lördag blev det en heting till match i Fyrishovs A-hall, nämligen Storvreta - AIK. Hemmalaget tog hem vinsten med underbara 10-7. Efter match blev det mysig middag på Java.



Och imorn börjar Storvretacupen. Först möter vi Täby, sedan Akatemia och sist, men absolut inte sämst, RIG Umeå. Jag säger bara en sak, favorit-köttmur i repris here we come!





Over n out.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0