Hur en sleepover ser ut i lilla almunge.



Oj vilken spännande lördag jag hade igår. Jag är bara tvungen att dela med mig lite av den. :D

För det första så inleddes den lite försiktigt med en lång och skön och behövande sovmorgon, för att sedan fortsätta med en shoppingtur på gränbycentrum där bland annat en del maffia-klädsel inhandlades. Mot kvällningen tog jag, Sandra, Amanda och Gabbi en gul fin buss ut till den lilla lilla byn, Almunge.

Efter en huggsta, en vedyxa, en järnvägsövergången och en hel drös med andra märkliga hållplatser, kom vi slutligen fram. Väl framme, i våran Maddes fina bostad så var det dags att starta myskvällen.
Det var vin, det var en massa fett, det var onda halsar av skratt, det var svensk (väldigt rasistisk) B-film, det var the Band-spelande, det var skolkatalog-genomgångar, det var intressanta diskussioner, det var spökanden och mycket mycket mer som ingick i myskvällen.

Efter mycket prat då vi märkte att klockan helt plötsligt hade velat bli fyra så blev det dags att tänka på sömnen. Luftmaddrasserna fylldes till topp och det var tandborstning och pilatesbolls-studsande på hög nivå i den fina villan. 



 
   

 




När klockan väl var runt halv fem och vi märkte att det faktiskt var nästan helt omöjligt att sova med all energi som fortfarande existerade.
Nej. Klockan halv fem bestämde vi oss för att ta en picknik-tur helt enkelt. Yes. Förberedelserna för en hurtig och äventyrlig skogspromenad i morgonsolen inleddes..




everybody is kung-fu-fighting HUH!


Sen var det dags att gå ut i det något kyliga men väldigt uppfriskande morgonvädret i det lilla Almunge...



     



Kakor och saft bestod den lilla mysiga pickniken av. När vi kom tillbaka till Maddes hus så var det dags för frukost. Jaa, det var alltså vad våran lilla Almungetripp bestod av. Får se vad som händer nästa gång!





=]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0