le weekend



min helg den här helgen:


I fredagskväll var man hos amandisen och tittade på en (till en början) tråkig film (som jag just nu har glömt vad den heter för övrigt..) där helt fel personer blev kära, alldeles för mycket teknik var inblandat och en hel del diskussioner som inte alls hade med filmen att göra. Vilket slutade med att filmen failade.
Dock var vårat jättegoda 7,90-godis på ica en sensation och även colan som verkligen levde upp till våra förväntningar. Mm.

Igår, lördag segades förmiddagens timmar enkelt bort med ganska mycket tv-tittande. Men senare på kvällen dök det upp flera små krabater som ville titta på eurovision och äta kladdkaka hos mig. Efter ett mycket mycket misslyckat eurovision med en norsk hobbitunge som sjunger om sagor till vinnare, så åkte hela rasket hem förutom amanda och madde som stannade över natten.

Imorse, efter fyra timmars halvsovande var det bara att åka in till stan och möta upp en lisa och en rezan. Åkte sedan hem till gabbi för tillverka och bestämma alla "Klassens..."-band till skivan. Efter många fina motiveringar, hemmagjord glass och vänskapsbands-utdelningar så åkte alla hem, till sitt.  


Mm. Det är faktiskt bara 4 dagar kvar nu till skivan. Helt galet. Helt sjukt. Helt underbart.

=)

Kommentarer
Postat av: Gabbi

HAHA! Han är ingen hobbit:p EVIL! haha.

TAGGA SOM FAN TILL SKIVAN MANNEN!:D:D

2009-05-19 @ 15:22:37
Postat av: sofian

haha åååjo! det är bara fucking fothåret som fattas sen är det bara att hoppa in i sagan om ringen när han vill! xD synd att den där jääädra låten ska sätta sig på huvudet bara. HUA! =/

HELLL YEAAAAAAAAAAAAAAAH :D:D:D:D:D:D::D:D:D

2009-05-19 @ 17:55:44
URL: http://sportisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0