weekstart



Oj oj.

Vilken hektisk vecka det har varit hittills. I måndags så hade vi det bästa seminariet hittills, med vår fina Jörgen till lärare som, istället för att förhöra på de 300 sidor vi egentligen skulle kunna, gick igenom den längsta namnpresentationen ever i klassen. Den var nämligen två timmar lång. Efter det blev det raka vägen hem och öppna böckerna för nya 300 sidor till dag 2, tisdag. Även två timmars lek med klubba och boll där emellan.

Tisdag hade både sina intressanta och ointressanta bitar. En föreläsning om jämställdhet i förskola och skola hörde inte till de intressanta. Även en dugga utfördes på dagens saminarium, där "det gick bra, fast kanske inte för alla" som Jörgen sade själv med en besviken ton.
Med svansen mellan benen följde jag med lisa och alexandra hem till alexandras lägenhet för trevliga pratstunder, duschande och ljuvlig spaghetti med tilhörande parmesan. Vid sju-tiden bar det av till orvars för god och billig studentmat med fint sällskap från klassen. Runt nio var klockan när vi försvann vidare till upplands för att fortsätta våra diskussioner om lumpen, alexandras sköna mössa, sjungande av sånger, skålanden av mattlar med mycket mera. Den fina höstkvällen avslutades hemma hos daniel.

Onsdag då. Den dagen i mitten av veckan som man hatar just för att det är precis lika mycket långt kvar till helgen. Den här onsdagen bjöd iallafall på tidig uppstigning på grund av vissa ärenden som skulle utföras i staden. Efter vissa utförda ärenden bar det av hem. Få i sig fläskpankaka, ta några powernaps och sedan iväg på en ganska tung träning, då folk saknades. Långt, skönt, hett bad. Kvällsmacka med te. Ångest för att böcker inte har öppnats som de borde.

Jaja. Jag har sovmorgon imorn. Jag kan plugga då. (not)




Nu, sova.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0