tequilan var guldet i min hand








Tre fina och alldeles utomordentligt vackra dagar har passerat. Jag måste bara få dela med mig av dem.

Torsdag
Till att börja med lite härligt "seminarium" om gruppdynamik på morgonkvisten. Aldrig fel. Eller?
Hänga lite på stan och fixa "grejer som måste fixas". Åka hem. Chill. Åka iväg och spinna på kraftkällan. Åka ner på stan. Cykla till stocken i superfart. Stå i 25 minuters kö i femgradig höstkyla.

Träffa en lisa, en alexandra och hennes fina vän kristin inne på stocken. Mingla med boyan och kristoffer. Hitta en malva med kursare på dansgolvet. Hitta en sandra och en madeleine som kom ungefär en timme innan stängning efter en fucking timmes kö. Ouch.

Heta moves, tequilans glans, hittande av 50-lappar, stockholmsdanser, två grova ramlanden och en ranglig hemfärd på cykel. Hem till daniel. Precis vid läggdags ringer en sjukt pratglad och full hannes. Han driver med att han ska komma hem till daniel och knacka på. Han gör det. Hannes och jasmin använder sig av toalettpapper till att pynta hela studentkorridoren med. Mycket speciell, men fin avslutning på kvällen.

Fredag
Då torsdagskvällen slutade ungefär vid fyratiden så "av en händelse" så blev det lite för många snoozningar av självaste hugestam på sin mobil, så vi kom inte upp vid sju som vi borde gjort. Nej, en försovning utan dess like var resultatet.

Så efter inget "obligatorisk närvaro"-seminarium så blev det lite mer sömn på det. Efter ett tag dök johannes upp. Efter en väldigt skön och solig promenad så kom till det underbara stället mikaku sushi och bakisåt, enligt johannes, godkänd sushi.

Vidare ner på stan i det härliga höstvädret, träffa sandra, gå och klaga på ul och på deras oförskämda och intelligensbefriade tågkonduktörer, handla billigt, träffa malva, ta en kaffe och en förbluffande god cheesecake på panini.

Cykla till "fredagspubs-makarna" och titta på det nyaste film-materialet. Skratta en skvätt. Åka vidare till centralen. Ta gul(buskis)buss till almunge. Fira maddelito med godis och idol.

Åka med Carl-jacob in till stan. Cykla ostabilt med en gabbi på pakethållaren till studentstaden. Korridorsfest utav bara den. Mingel, udda musik, bitchslaps, bestulningar av ytterjackor och mobiler, iskalla promenader, popcorn och fina samtal var några finheter under kvällen.

Lördag
Dagen började med ett ryck och en ond käke. Pallra sig hem och äta tacos. Åka vidare till nybliven och saknad skånebo och fira henne, vid namn karin. Trevligt mingel, hundvaktande, goda bullar, orangea overaller med mera.
Åka vidare till mitt tredje hem, allianshallen. Spela intensiv match mot de värda motståndarna funbo. 3-3 efter avslutad match.

Komma hem. Fundera på att åka iväg på filmkväll. Utgång. Eller åka på hemmafest.
Det blev inget. Det blev en kväll hemma istället. Är man skittrött så är man.


Nu: bra film.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0