"höstlov"




Hhhhöstlov.

Eller nej, lov existerar ju faktiskt inte på universitetet. Nej. Här kallas det studietid. Viktigt att poängtera.

I alla fall. Mitt "höstlov" har hittills varit trevligt. I fredags, då det hela startade, inleddes lovet ganska stiligt med en klassfest hemma hos alexandra i klassen. En klassfest som innehöll många fina flickor, härlig musik och tillslut många tomma glas. Kvällen avslutades senare på östgöta nation efter en häftig taxitur.

Lördagen fortsatte med fin match mot Dannemora österby. Vinst, 4-1. Senare efter en brors match, inklusive några ögonskador, bar det av till 10-skriks-stadsdelen, flogsta, hem till malva. Efter ett hastigt välkomnande bar det nästan genast av mot norrlands stolthet, orvars. En öl, nej två faktsikt, och lite socialiserande med andra fina människor vi fann där inne. Bråttom vidare mot gh, som bjöd på både vin, äppelöl, geisha och ont om plats för ett åtta personers stort sällkap. Ög med sin baklängesgasque blev slutstationen. Hela 100 kronors rån vid dörren var kvällens enda minus. Men en massa koreanska adoptivpäron, några ninjor, geishor, en tamagucci och självklart kinesiska muren var några av kvällens höjdpunkter som kompenserade minuset ganska bra. Bra musik är också alltid en självklarhet hos ög.

Söndag. Bakisheten lägger sig som ett tungt täcke över en. Dagen går åt till städning, äta mat och plugga.

Måndagen startade redan vid elva-tiden, då jag skulle möta upp sandrorna vid norrlands och fixa kårlegstjafs. Sen ner på stan för vidare shopping, då en halsduk och ett par skor inhandlades dagen till ära. Vid två-tiden träffa pojkvän för att luncha tillsammans på det söta lilla caféet vid ån, Güntherska. Hem, plugga, plugga, plugga.

Tisdag, idag for man det första man gjorde, efter ENDAST sex och en halv timmes sömn, till uppsalas kantorsgata för att, efter tydliga direktiv, hjälpa hannes och huge med visst bloggmaterial vid en viss tidpunkt. Så blev inte riktigt fallet. Ett gående lik till pojkvän öppnar dörren klockan 12, som var den bestämda tiden, med täcket omvirat sjuhundra varv runt om sig. Och hannes fick man ringa och väcka självklart. Ingen som helst pli på pojkarna. I allafall, efter ca tre timmars kameraskakande så kunde vi alla gå hem till sitt, glada och nöjda.

Och nu sitter man här. Har precis ätit god middag med mor och far. Ska snart iväg till kusinerna och hälsa på och få i sig en bulle eller två. Mm. Som sagt, en bra start av "höstlovet", som definitivt ska fortsätta i den här takten.
Imorn åker jag till linköping också. Bara det får en "tummen upp".





Over and out




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0