en gång student, alltid student


Suck. Sista dagen av ledighet. Har försökt njuta av den så mycket som det bara har gått trots en viss bakfylla, men slutade med att jag sov bort mestadels av dan hos pojken min. Dock lyckades vi med en hyr-film och få i oss en bit tacos. Värt. Det känns verkligen att studentlivet är på on-knappen igen.

I måndags mjukstartade man veckan med några öl på orvars och trevligt molly-sällskapande.
Tisdagen, dagen D, då fadderkick-offen gick av stapeln var helt underbar. Back on track igen, med vänner, alkohol och ekonomiskt beroende.
Onsdagen fick man vara ledig på om man ville, det ville jag. Spenderade den med pojken och tog det chill. Torsdagen bjöd på reccekick-off vid blåsjobhus. En sjuk entré av alla lag, presentationer, smålekar, vacker sång och marsherande mot stocken. En mycket trevlig kväll med överpeppade reccar. Precis som det ska vara.
Fredag, dags för stadsvandringen. Runt i Uppsala för att utföra olika uppdrag och tävlingar. Ägnade kvällen åt att skrika om pedagoger och hoppa sönder golvet inne på Värmlands.
Igår lördag var det förfest-tävlingen at Philip's. En sjukt lyckad förfest med massa ballonger, ljuvligt gitarrspel, söta transor, S club seven-dansande, våghalsar och mycket mycket annat. Avslutade kvällen med Velvet på V-dala.

Idag var man rätt mör. Det är ett rätt krävande jobb det här ändå, att vara student. Tur att man älskar det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0