med en helg i benen


Sådär ja. Då var den här helgen över. Efter en vecka tjockad med råpluggande så har hela helgen ägnats åt att undvika böckerna så mycket som det bara har gått. Vilket självklart lyckades. Så nu är väl ångesten ännu lite större än den varit innan. Skönt.


I fredags så var det i alla fall dags för halv åtta-gänget att få besöka Storvreta, vilket blev mycket lyckat. Har nog aldrig varit så nöjd med maten. Vid utgången till Birger Jarl finns det tyvärr inte många själar som saknar minnesluckor däremot, men får jag gissa så tror jag att alla hade kul.

Lördagen bestod av bakfylla och tv-chill för att på kvällen käka restaurang Tzatsiki med familj plus pojkvän. En helskön kväll som avslutades rimligt på Terassen.

Idag söndag var det tagg inför match som stod på schemat. Efter mycket om och men så var det dags att möta Västerlöfsta. En sjukt skön seger med hela 7 mål mot 2. Innebandy har nog aldrig varit så roligt som det var idag.

Så med en match i benen är det lagom att dra sig mot sängen, stänga av datorskapet och slå upp böckerna för att försöka bli lite klokare på den där jädra matematiken. Juste, det är ju Beck idag också. Fan vad nice.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0