"vi har ingen tzatziki"


Jahaja. Då är man alltså ledig i två veckor framåt helt utan anledning egentligen. Mycket mycket trevligt. I för sig så är vi väl inget annat än riktigt värda det efter 10 veckors ren hets när man tänker efter en stund.


Igår var en trevlig måndag innehållande mycket smått och gott. Tilll att börja med det som inte var varken så smått eller gott, utan rent helvetiskt, var våran fem timmars långa tenta på gimogatan. En på tok för tidig tenta (speciellt för någon som självklart vänt på dygnet och totalt glömt bort vad uttrycket "klockan 8 på morgonen" egentligen innebär) som var lång, odräglig och bara äcklig. Den enda stunden som är fin under tentaskrivande är den sekunden precis när man lämnar in tentan i handen på en av de sura tanterna som hatar sitt jobb mer än någon annan och låter sedan det gå ut över slarviga studenter som inte kommer till tentor i tid.

I alla fall. Efter ett frebilt femtimmars-skrivande drog vi oss ner mot stan. Hängde lite med mattevännerna och tog en chill stund i solen. Efter någon någon timmes stekande var det dags att spela ett parti lasergame. Självklart var det de blivande lärarna mot "fristående kurs"-personerna. Och vilka vann om inte lärarna med ungefär dubbla poängen? Utklassning heter det med ett annat, lite finare ord. 

Efter lite blod, för mycket svett och inga tårar for alla hem till sitt för att pudra näsan en stund och ta en dusch eller två. Östgöta nation var stället där vi åt, umgicks och hade en trevlig stund med varandra (förutom att ög:s restaurang sög mest av alla nationer, det var otroligt kallt där vi satt och sjukt dålig s.k musik spelades).


Mm en trevlig dag, även om slutet blev lite utav en besvikelse. Men allt kan inte vara ljuvligt här i livet. Fungerar inte riktigt så.



Men nu, städning!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0