en helg av härligheter


Ännu en helg har alltså flugit sin kos, sådär bara. Det går alltid för snabbt när man är ledig. Ologiskt det där.

I fredags blev det relativt tidigt uppstigning för plugg och ett tandläkarbesök som tog tre minuter. Inte mer, inte mindre. Det tog tre minuter. Fail.
Efter detta, lite "semeninteröra"-shopping (det blev en väska ändå) med lilla Amanda, och sedan grov intensiv-pluggning med omtenta-gänget och en cocosboll på mysiga ofvandahls. Efter att vi tröttat ut våra hjärnor och lite mer än så, skiljdes vi åt och fortsatte på annat håll. Mitt håll var hemma hos philip med en massa underbara människor, guitar hero, invecklade spel, innebandykunskaper, kyssbiljetter och mycket mer.. Slutsats, en fin kväll med fina människor!

Lördagen i sin tur bjöd på fint skyttorpsumgänge, match mot Sten sture och lite melodifestival-tittande i salabacke med mysigt folk. Plugga tills jag dog.

Söndagen förstördes helt och hållet av min tenta. Inte för att det gick dåligt på den, min och Nils high-five vi gjorde precis när vi steg utanför provsalen var inget sätt att fördriva tiden inte. Oh nej. Men snarare för att tentan tog upp tiden 14-19 på dagen. Lite jobbigt. En hel dag åt något som man egentligen inte ens skulle ha behövt göra om man hade skärpt till sig lite från första början och kommit på lite tidigare att man faktiskt bara klarar en tenta om man faktiskt tittar i böckerna man har prov på. Men men. Man lär sig av sina misstag.



/ Sofia "spiller ner alla tangenterna när hon öppnar sin mandarin" Ek-Berggren


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0