toalettbesök, salsadans och Beck


Ah måndag igen. Helgen var som helhet kanon. Tyvärr inga matcher att fylla ut med, men man kan inte få allt här i världen.

Fredagen bjöd på till en början, mysig bowling på Bowlaget med Jake, Sandra och Love. Efter att en glad (och smått fuskig) pojkvän vunnit, bar det av mot China Garden (eller China River, håller fan aldrig reda på vilken som är vilken) för lite pinn-ätande av underbar buffémat och sushi.

Någon timme senare kom Jacobs kompis Joakim med flickvän Lina förbi. Mycket sött par. Största delen av kvällen tillbringades då med trevligt drinkande, intressanta konversatioer och minst tusen toalettbesök på Uppsalas mysiga Terassen. Efter någon timme eller två växte danssuget till topp och Kalas blev ett altenativ som vi tog.
Medan tjejerna höll ställningarna på Kalas:s klistergolv (arkitekten måste ha varit hög) satt pojkarna med varsin öl i soffhörnet. Som det då brukar vara. Efter att vi tillslut lyckades få antidansarna att röra sig lite på dansgolvet så var det dags för hemgång.
Kvällen får ett MVG från läraren.

Lördagen
innehöll en liten, men synlig bakfylla, social matlagning, storvretabesök, en hel del film och faktiskt salsadansande på ett litet hörn. En lördag som inte var så planerad, eller jo, den var planerad till chill som slutade i att en nykter Sofia står på ett överfullt och otroligt litet dansgolv på något som heter El Bodega med spanjorer runt om en som dansar salsa lika klockrent som jag kan göra av med pengar. Lite annorlunda slut på kvällen än vad man tänkt sig. Men kul var det.

Söndagen ägnades i sängen framför ungefär tre halvbra filmer med chips och bananer som tilltugg. Pizza och Beck-mys hos pojke på kvällen.

Och nu är det måndag igen. Det vill säga dags att bli seriös fem dagar framöver. Eller ja, iallafall fyra. Jag är fan ledig på fredag. Guld.


Lite bilder ifrån fredagen:


Sandra visar var skåpet ska stå, eller inte


Love är nervös inför poängställningen


det var fullspäckat på bowlaget


kinabuffé sitter väl ändå aldrig fel


pojkarna hugger in


sötnos!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0