Hej hej hallå dagboken.


Nä, nu krävs det fanimej lite bättre update i den här bloggen. Speciellt när man precis gått på sommarlov och grejer. Då om någon gång borde man ju ha tid till det här.

I alla fall. En hel vecka har gått sedan Sofias "lilla" sommarlov tog sin början (vi lärare får verkligen inte snålt med ledighet, den saken är klar). Alltifrån karatefyllor, grillningar, orvars-besök, glassätande i mängder, ta farväl av folk, fystränande, badande, snerkande, landslagsmatch-kikande, pluggäcklande och bara allmänt chillande har hunnits med hittills och ändå har jag inte hunnit med att göra något nyttigt. Guld.


Dock är ju just sommarlovet till för att göra ovettiga saker? Det är ju då som man bara ska typ tänka på sig själv och njuta av att skolan inte existerar just då. Fast vänta, det gör den visst. Vissa gjorde nämligen det valet att lägga två sommarkurser på axlarna i sommar. Underbart. Dock är ju det där csn:et aldrig fel att få heller. För att ligga med laptopen i gräset och utföra sin kurs, och faktiskt få pengar för att man ligger och solar, det, det är ju ganska värt.


Mot matematikens värld, och vidare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0