ÄGD


Jag ägde tydligen precis sönder datorn, (eller snarare virusäcklet som legat och knaprat på mina filer här alldeles för länge) precis efter att jag kommit hem från världens kortaste shoppingtur på 30 minuter á la Gränby centrum med mamma där vi införskaffade en välbehövlig extern hårddisk som skulle ta hand om mina kära bilder från datorn så att jag med enkelhet kunde återställa datorn och ha mig.
Så var alltså tanken. Men ja, nu verkar det ju vara borta. Lite märkligt dock att det bara försvann helt av sig självt efter att jag låtit bli att röra datorn under några dagar...enda förklaringen måste ju vara att Gud för en gångs skull är på min sida eller att jag är totalt jävla oteknisk och inte fattar att jag fortfarande har virus. Jag hoppas på det föregående.

Jaja. Från det ena problemet till det andra. Det är dags för min tredje tenta imorgon. Tentaångest? Nja, har faktiskt hoppat över den den här gången. Har börjat inse nu efter ungefär 30 gjorda tentor att det liksom inte blir bättre av det.


Nä, nu ska jag gå ner och fylla det största ölglaset jag kan hitta med oboy, med lite lite för mycket oboypulver i och gnaga på matteböcker.

Hej.

Kommentarer
Postat av: Eivindalisha

Nice site, keep up the good work!

2011-09-01 @ 15:45:15
URL: http://eivindalisha.blogpaint.com
Postat av: Rebecka'

gaaash, älskar din blogg! :o sjukt bra.

2011-09-01 @ 16:03:59
URL: http://rebeckalicious.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ajdå inte lätt att ha en blogg utan dator, du får skynda in på service eller skaffa ny! Kan starkt rekommendera macbook pro.

2011-09-01 @ 16:12:20
URL: http://joohannasmode.blogg.se/
Postat av: Amanda

Fin blogg du har! :)

Allt bra?

____________________

Det är en speciell dag för mig idag,

läs gärna varför på min blogg!

2011-09-01 @ 16:29:04
URL: http://ajeppesen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0